Web Analytics
More
    Reklāma

    Jauni iPad mini varētu būt gaidāmi nākamajā gadā

    Jaunākie raksti

    30. oktobrī Ņujorkā Apple grasās izziņot iPad Pro 2018 (vismaz tādas ir aktuālās baumas) un arī jaunus MacBook klēpjdatorus. Tiek arī lēsts, ka Apple grasās nākamajā gadā atjaunināt novārtā atstāto iPad mini sēriju. Apple fani gaida AirPower bezvadu uzlādes tehnoloģijas pabeigšanu.

    iPad mini 4 nav atjaunināts veselus trīs gadus. Pagaidām baumas norāda uz iPad mini 5, kas saņems modernu procesoru, tomēr Apple negrasās uzstādīt iPad mini sērijai modernus ekrānus, tie paliek iPad Pro.

    Reklāma

    Ja runājam par iPad Pro, tad no tiem tiek gaidīti divi jauni modeļi ar 10.5 collu un 12.9 collu ekrāniem. Abi jaunie iPad Pro varētu tikt pie USB Type-C pieslēgvietas, kā arī uzlabotiem ekrāniem. Apple varētu izlaist arī jaunu Pencil.

    Gana lieli jaunumi varētu būt arī datoriem – tiek gaidīti trīs jauni MacBook, viens no tiem būšot budžeta klases klēpjdators. Baumas jau ilgāku laiku norāda arī uz pilnīgi jaunu Mac mini, šis dators arī nav atjaunots vairākus gadus. Tāpat tiek baumots, ka iMac saņemšot jaunus procesorus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    24.10.2018 14:54

    Ar ko “modernie ekrāni” būs labāki par esošajiem?

    Reklāma