Web Analytics
More
    Reklāma

    Vertu atgriežas ar Aster P Android viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Vertu parādījis dzīvības pazīmes pēc aptuveni gadu ilgas klusēšanas. Pagājušā gada vasarā Vertu bija iekūlies pamatīgos parādos, nācās slēgt uzņēmuma darbību Lielbritānijā un atlaist aptuveni 200 darbiniekus.

    Tikko Vertu izziņojis, ka atgriežas ar Vertu Aster P viedtālruni, kas tiks veidots no titāna, tam būs safīra aizsargstikls un īstas ādas aizmugures noformējums. Aster P gan būs pieejams tikai Ķīnā (attiecīgi nebūs iekļauti Google Play servisi). Plānotā Aster P cena ir no aptuveni 4200 dolāriem līdz 14 000 dolāru.

    Reklāma

    Ko tad par savu iztērēto naudu iegūs pircējs? Aster P darbinās Snapdragon 660 procesors (vismaz nav MediaTek), viedtālrunim būs 12 megapikseļu kamera un 3200 mAh akumulators. Aster P 4.97 collu 1080p ekrānu sargā safīra stikls, viedtālrunim būs 6 GB RAM un 128 GB atmiņa.

    Vertu Aster P būs pieejams Baroque un Gothic sērijās, kopumā būs septiņi dažādi Vertu Aster P noformējumi. Lētākajā Baroque sērijā būs Black, Gentleman Blue, Caramel Brown un Twilight Orange modeļi. Gothic sērijā būs Black Jade un White Moon modeļi, kā arī visdārgākais Vertu Aster P Dazzling Gold par 14 120 dolāriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    nnz
    19.10.2018 11:44

    Es domaju bagatais labak panjems 2x iphone XS Max nevis shaadu vienu.

    Kristaps Skutelis
    19.10.2018 20:35
    Reply to  nnz

    Mhm, Vertu telefona lielākā problēma ir tas, ka to darbina Android. Pie tam greizs Android, jo Vertu nekad nav bijis vēlmes (naudas?), lai to savestu kārtībā. Konkrēti šajā gadījumā iPhone izvēle būtu labāka arī tāpēc, ka Aster P gluži vienkārši nemaksā pietiekami dārgi. Ne šis, ne tas.

    digitalk
    19.10.2018 23:32

    Vertu cenas burvība ietver sevī konsjerža pakalpojumus, bez tā tas ir viduvējs nekas. un te iestājas interesanta dilemma – pat vidēji bagātam cilvēkam, kurš varētu būt potenciāls pircējs, bieži vien jau ir savs personīgais sekretārs.

    x
    20.10.2018 19:07
    Reply to  digitalk

    podziņtrubu laikos konsjeržam bija atrodams pielietojums, jo deva iespēju
    izmantot to, kas tagad ir pieejams pat lētos smartfonos – pakalpojumus, ne vien balss pakalpojumu.
    secinājums – kārtējais piemērs, kā tehnoloģijas izstumj no sadzīves savu nokalpojušu preci/pakalpojumu.

    protams, atradīsies pa kādam cilvēkam, kam liksies ka piezvanīt indietim uz zvanu centru joprojām ir veids, kā kārtot sadzīves jautājumus – bet demokrātiskā valstī tas nevienu nesatrauc. par paša naudu – jebkādas kaprīzes.

    bombelats
    19.10.2018 23:30
    Reply to  nnz

    Es domāju, ne nabagajiem spriest, ko labāk paņems bagātais.
    Ifons ir un paliek širpotrebs. Nekā izcila, nekā premium, jā, strādā labi, bet tas arī viss.
    Un tāds ir katram trešajam ceturtajam pamatskolniekam.

    Reklāma