Web Analytics
More
    Reklāma

    Spotify varēsi klausīties iPod shuffle tipa ierīcē

    Jaunākie raksti

    iPod shuffle ir Apple mazākais iPod mūzikas atskaņotājs, bet Apple šo modeli izliekas aizmirsis. Ideju aizņēmies Mighty, kas jau tuvākajā laikā piedāvās mazu MP3 atskaņotāju faniem Mighty Vibe.

    Mighty Vibe ir iPod shuffle formas atskaņotājs, kas paļaujas uz Spotify bezsaistē pieejamo mūziku. Mighty Vibe nodrošinās darbību ar vienu uzlādi vismaz piecas stundas, kas ir gana, lai lēnā solī noskrietu maratonu.

    Mazais mūzikas atskaņotājs ir uzskatāms par otro Vibe paaudzi. Tā plānotā cena ir 86 dolāri. Protams, būs nepieciešams Spotify maksas lietotāja konts, lai ielādētu bezsaistē pieejamu mūziku. Mighty Vibe sākotnēji sadarbosies tikai ar Spotify, bet nākotnē esot gaidāmi arī citu straumēšanas servisu piedāvājumi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    19.10.2018 05:33

    atkal muļķības tulkojot – tas nav iPod tipa, tikai izmēra un formas. un noteikti tas nav mp3 atskaņotājs šo vārdu īstajā nozīmē. ne velti mp3 formāts oriģinālajā rakstā nav pieminēts.

    bombelats
    19.10.2018 22:30
    Reply to  digitalk

    Neesmu iedziļinājies,bet Spotifais jau nu bezsaistes muzonu ierīcē nepieglabās mp3 formātā – exkluzīva pieeja mūžigai bezmaksas mūzikai. Atceros, kaut kāda mūzikas spēle mūzikas datņu uzturēšanai ierīcē izmantoja kaut kādu aizvēsturisku IBM audio formātu (*.rtx vai kaut kā tml. , neatminos vairs), kuram nav radīts konvertors.

    Reklāma