Web Analytics
More
    Reklāma

    Deviņi ASUS produkti apbalvoti ar prestižo Good Design Award 2018

    Jaunākie raksti

    Vairāk nekā 4 000 produktu konkurencē, prestižajā Good Design Award 2018 balvā dizaina un inovāciju kategorijā atzinīgi novērtēti deviņi ASUS produkti: ZenBook S, ZenFone 5, ZenBeam S2, Gimbal G3M un citi.

    Starptautisku atzinību ieguvuši arī divi Latvijas iedzīvotāju iemīļoti ASUS produkti – ZenFone 5 un ZenBook S.

    Reklāma

    ASUS ZenBook S

    13.3 collu, ērti pārnēsājamais ZenBook S ir 12.9 mm biezs un kilogramu smags, turklāt izceļas ar īpaši elegantu dizainu ar augstvērtīgu materiāla izvēli, kā arī ikonisko Zen iedvesmoto “vērptā” metāla apdari zilā un Burgundijas sarkanā tonī. Tas aprīkots arī ar inovatīvajām ErgoLift eņģēm, kas automātiski paceļ tastatūru nepieciešamajā leņķī, lai nodrošinātu ērtu rakstīšanu, kā arī uzlabo audio kvalitāti un ventilāciju. Efektīvā bezkompromisu savienojamība, kā arī atbilstība militārās klases MIL-STD-810G izturības standartiem apmierinās visprasīgākā, vienmēr ceļā esošā lietotāja vajadzības.

    ASUS ZenFone 5

    Abi ASUS ZenFone 5 sērijas telefoni (ZenFone 5 (ZE620KL) un 5Z (ZS620KL)) aprīkoti ar 6.2 collu dubulto kameru un ir pirmie ZenFone sērijā, kas izmanto AI (mākslīgo intelektu). ZenFone 5 sērijas telefoni ievieš būtiskas izmaiņas mobilajā fotogrāfijā, ļaujot lietotājam daudz vienkāršākā un gudrākā veidā uzņemt labas kvalitātes attēlus un ērti ar tiem dalīties. Dubultās kameras sistēma ļauj izanalizēt konkrēto situāciju, tādējādi nodrošinot vislabākos kadrus. Pateicoties Sony® IMX363 sensoram, 120 ° platleņķa sekundārajai kamerai un AI uzlabotajām kameras funkcijām – ieskaitot mākslīgā intelekta ainu noteikšanu, reāllaika portreta efektu, AI foto mācīšanās un reāllaika uzlabošanu – ZenFone 5 sērijas telefoni veicina radošumu. Arī ZenFone 5 sērijas telefoni ir veidoti no augstas kvalitātes materiāliem ar elegantiem, moderniem bezrāmju elementiem un 6,2 collu displeju ar 90% ekrāna un ķermeņa attiecību. Parocīgais slīpo malu stikla korpuss rada maza un kompakta viedtālruņa sajūtu, kamēr lielais ekrāns lietotājam ļauj saskatīt vairāk.

    Starptautisko apbalvojumu ieguva arī mobilais un ērti uzstādāmais ASUS ZenBeam S2 LED projektors, kas no divu metro attāluma spējīgs nodrošināt dzīvīgu 80 collu attēlu;  ASUS Gimbal G3M-B1 – pirmais salokāmais viedtālruņa stabilizators, kas ieturēts minimālisma stilā un ir ērti pārnēsājams; ProArt PQ22UC – pasaulē pirmais 21.6 collu OLED 4K UHD (3840×2160) monitors ar 204 ppi pikseļu blīvumu un HDR atbalstu; ASUS ProArt PA34VC liektais monitors, kas nodrošina UWQHD (3440 x 1440) rezolūciju un  21:9 attiecību. Speciālisti atzinīgi novērtējuši arī kompakto ASUS Mini PC PB sēriju. To var lietot horizontālā vai vertikālā virzienā, kā arī var uzstādīt displeja aizmugurē, lai nodrošinātu maksimālu fleksibilitāti dažādās situācijās, bet elastīgie I/O porti nodrošina dažādas savienojumu iespējas. ASUS Mini PC PN sērijas jaunais dizains ļauj lietotājiem ātri un ērti darboties ar atmiņu – cieto disku vai M.2 SSD – un nomainīt to divos vienkāršos soļos, izmantojot skrūvgriezi. Tā kompaktais izmērs un iespēja to piestiprināt monitora aizmugurē ar VESA stiprinājumu padara ASUS Mini PC PN sēriju ideāli piemērotu jebkurai darba vietai.

    Neaizmirstama, luksus pieredze ikvienam lietotājam jau sākotnēji ir bijis ASUS mērķis un to apliecina nupat saņemtie apbalvojumi, norādot uz izcilību dizainā un inženierzinātnē.

    Good Design Award ir viena no četrām vadošajām dizaina Starptautiskās Dizaina Alianses rīkotajām balvām, kas šogad notika 61. reizi. Šogad kopā pieteikumus iesniedza4 789 pretendenti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma