Web Analytics
More
    Reklāma

    Digital Freedom Festival kopā ar Rockstart akceleratoru rīko startup konkursu

    Jaunākie raksti

    Digital Freedom Festival sadarbībā ar starptautisko uzņēmēju, investoru un mentoru apvienību Rockstart no Nīderlandes rīko konkursu, lai atrastu labākos jauno tehnoloģiju (Emerging Tech1) startup uzņēmējus reģionā. Konkursa uzvarētāji iegūs iespēju piedalīties fināla atlases kārtā Eiropas vadošā akceleratora Rockstart programmā Nīderlandē.

    Konkursa uzvarētājam būs iespēja pretendēt uz 20 000 eiro naudas balvu, 80 000 eiro netiešo finansējumu par biroja telpu īri un mentoru atbalstu, kā arī vairāk nekā 50 dažādu citu atbalsta rīku, kuru kopējā vērtība ir aptuveni 100 000 eiro.

    Reklāma

    Rockstart līdzdibinātājs un vadītājs Runs Teils (Rune Theill): “Digital Freedom Festival ir unikāla konference, jo tā izaicina tehnoloģiju status quo lomu sabiedrībā. Konferences nelielais izmērs ir ideāla vieta savstarpējo kontaktu dibināšanai un ideju apmaiņai ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem. Mēs, Rockstart komanda, esam nodibinājuši vairākus ļoti vērtīgus kontaktus un satikuši talantīgus startup uzņēmējus, tāpēc ar lielām cerībām raugāmies arī uz šo gadu!”

    Konkursam izvēlētie startup uzņēmēji iegūs iespēju prezentēt savu ideju vietējiem un starptautiskiem investoriem, medijiem un citiem festivāla apmeklētājiem. Savukārt 3 labākās startup komandas iegūs iespēju prezentēt savu uzņēmumu uz lielās Digital Freedom Festival skatuves š.g. 30. novembrī.

    Digital Freedom Festival līdzdibinātāja Dagnija Lejiņa: “Kopā ar mūsu lojālo partneri Rockstart vēlamies sniegt vēl vienu iespēju startup uzņēmējiem parādīt sevi plašākai tehnoloģiju pasaulei. Pārliecinoša produkta prezentācija sevī ietver 30% veiksmes garantu, tāpēc esiet gatavi smagai cīņai par investoru sirdīm un finansēm.”

    Dalība konkursam jāpiesaka līdz š.g. 19. oktobrim, aizpildot pieteikuma anketu šeit. Finālisti (10-15 uzņēmumi) tiks paziņoti š.g. 2. novembrī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma