Web Analytics
More
    Reklāma

    Fitbit Charge 3 fitnesa aproce būs pieejama 7. oktobrī

    Jaunākie raksti

    Jau šīs nedēļas nogalē pie pircējiem nonāks Fitbit Charge 3 fitnesa aproce. Fitbit Charge 3 nav lēta aproce, tās cena sākas no 149 eiro, bet Fitbit Charge 3 piedāvā augstākās klases peldēšanai drošu dizainu ar atbilstošu skārienjutīgu ekrānu. Fitbit Charge 3 ar vienu uzlādi darbosies veselu nedēļu.

    Fitbit Charge 3 ir pirmā Charge sērijas fitnesa aproce, kas paredzēta peldēšanai. Fitbit Charge 3 aproce tiks galā ar visiem paziņojumiem no viedtālruņa, kā arī pamatīgi strādāts pie Charge 3 materiālu un konstrukcijas izturības.

    Reklāma

    Fitbit Charge ierīču saime ir vispopulārākā Fitbit produktu līnija, no tās līdz šim pārdoti vairāk nekā 35 miljoni fitnesa aproču. Tirgus izpētes uzņēmums IDC paredz, ka fitnesa aproces vēl vairākus gadus būs būtiska kopējās produktu kategorijas daļa. Aproces ir arī visvairāk pirktās nēsājamās ierīces lielākajos tirgos pasaulē, piemēram, Austrālijā, Lielbritānijā, Japānā, Singapūrā un Spānijā.

    “Aproce Charge 3 esošajiem lietotājiem dod pārliecinošu iemeslu nomainīt ierīci uz jaunāku, vienlaikus ļaujot mums arī sasniegt jaunus lietotājus, kuri vēlas slaikāku, cenas ziņā pieejamāku nēsājamo ierīci aproces formā,” stāsta Fitbit līdzdibinātājs un izpilddirektors Džeimss Pārks (James Park).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma