Web Analytics
More
    Reklāma

    Mozilla Firefox Monitor ziņos par tavu datu noplūdi

    Jaunākie raksti

    Mozilla izziņojis servisu Firefox Monitor, kas pieskatīs visus tavus tiešsaistes kontus – ja notiks masveidīga paroļu nozagšana kādā no izmantotajām tiešsaistes lapām, Firefox Monitor tev par to paziņos. Firefox Monitor gan nav pirmais serviss, kas nodrošina šādas iespējas.

    Tev nāksies tikai ievadīt savu izmantoto e-pastu, lai Firefox Monitor pārskatītu neskaitāmas tiešsaistes lapas, kuras ir tikušas uzlauztas. Lai nodrošinātu papildus drošības mērus, Firefox Monitor ļauj reģistrēties un saņemt paziņojumus, tikko notiek kāda tev aktuāla paroļu vai datu nozagšana.

    Reklāma

    Līdzvērtīgi darbojas Have I Been Pwned, kas ir Firefox Monitor sadarbības partneris. Mozilla uzsver, ka Firefox Monitor nenodod tavu e-pasta adresi nevienam citam tiešsaistes servisam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Vilks Nost
    26.09.2018 11:21

    Vēl viens “starpnieks”, kas nu tik visu nosargās, nu tik visu izdarīs.. Paldies, nevajag!

    mcLays
    26.09.2018 14:06

    Jāsaprot, ka Firefox nav citu iespēju izdzīvot. Edge viņu noēdīs brokastīs.

    Vilks Nost
    26.09.2018 15:32
    Reply to  mcLays

    Ja sāks bojāt un piedrazot pārlūku, tad neizdzīvos arī.

    geksis
    28.09.2018 09:07
    Reply to  Vilks Nost

    Kā to saprast “Sāk”?
    Jau no dzimšanas laikiem viņiem viņš vienmēr ir bijis ar tieksmi “piedrazoties”. Lai cik dažreiz būtu noderīgi dažādi paplašinājumi, tomēr to lietošanā vienmēr ir bremzējusi šo pārlūku. Manā skatījumā lapsu var lietot tikai tad, ja vajag kādu specifisku paplašinājumu un lietošanas laikā samierināties ar faktu, ka citi pārlūki ir ātrāki.

    Reklāma