Web Analytics
More
    Reklāma

    Rīgā notiks kiberdrošības konference un izstāde „DSS ITSEC”

    Jaunākie raksti

    Atzīmējot pasaules kiberdrošības mēnesi, 25. oktobrī Latvijas Nacionālajā bibliotēkā notiks jau devītā gadskārtējā IT profesionāļu kiberdrošības konference „DSS ITSEC”. Šogad pasākuma galvenā tēma ir kibernoziegumi, pasākuma temats – „Economics of Cybercrime”. Konference būs noderīga biznesa vadītājiem, IT un datu aizsardzības speciālistiem, kā arī citu profesiju pārstāvjiem. Pasākums apmeklētājiem ir pieejams bez maksas, reģistrējoties ar korporatīvo e-pasta adresi šeit: https://dssitsec.eu.

    Kiberdrošības konference „DSS ITSEC” ir pasākums, kurā dalīties pieredzē un papildināt zināšanas par kiberdrošību. Konferences mērķis ir stiprināt Baltijas reģiona kiberdrošību un dot vietējiem speciālistiem iespēju satikt augsta līmeņa starptautiskos ekspertus un izglītoties par jaunākajām nozares tendencēm un tehnoloģiskajiem risinājumiem.

    Reklāma

    Šogad eksperti īpašu uzmanību pievērsīs kibernoziegumiem un kiberincidentiem. Tiks apspriestas arī tādas tēmas kā kiberdrošības politika, Eiropas Savienības (ES) jaunā kiberdrošības stratēģija, publiskā un privātā partnerība ES un katrā valstī atsevišķi. Tāpat eksperti spriedīs par 5G drošību, šifrētājvīrusiem, dažādiem tehnoloģiskiem un administratīviem risinājumiem, tīkla drošību u.tml. Visi interesenti aicināti pieteikties, aizpildot pieteikuma anketu pasākuma mājaslapā. Drīzumā būs pieejama pilna pasākuma programma.

    „Datu aizsardzība šobrīd ir viens no aktuālākajiem tematiem visā Eiropā. Šogad uz „DSS ITSEC” konferenci esam aicinājuši pasaulē atpazīstamus ekspertus, lai runātu par kiberdrošības aktualitātēm kontekstā ar datu regulu un gaidāmajām izmaiņām nākotnē. Esam patiesi gandarīti, ka jau devīto gadu pēc kārtas varam pulcēt nozares profesionāļus un visus kiberdrošības jomas interesentus, lai veidotu jaunas sadarbības un stiprinātu Baltijas valstu kiberdrošību,” saka Andris Soroka, „DSS ITSEC” konferences dibinātājs un ilggadējs organizators.

    „DSS ITSEC” konferences interesantāko runātāju vidū būs NATO CCDCoE vēstnieks Āre Reintams (Aare Reintam), drošības eksperts un hakeris Rauls Čiesa (Raoul Chiesa), SecurityBrokers dibinātāja un digitālās izmeklēšanas nodaļas vadītāja Selēna Giuponi (Selene Giupponi), IBM programmas direktors Marks Ērs (Mark Ehr), Somijas informācijas drošības klastera vadītājs Juha Remess (Juha Remes), Eiropas kiberdrošības organizācijas vecākais vadītājs Danilo Delija (Danilo Delia), Dānijas tehniskās universitātes kiberdrošības nodaļas vadītājs Kristiāns Damsgārds Jensens (Christian Damsgaard Jensen) un CQURE drošības eksperts Toms Novakovskis (Tom Nowakowski).

    Pagājušajā gadā „DSS ITSEC” konference pievērsa plašu sabiedrības uzmanību, pulcējot vienuviet vairāk nekā 1000 interesentu. Tajā ar vairāk nekā 80 prezentācijām deviņās paralēlajās sesijās uzstājās kiberdrošības speciālisti no 20 dažādām pasaules valstīm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma