Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS izlaiž SLI tipa tiltu jaunajām RTX 2080 videokartēm ar RGB gaismiņām

    Jaunākie raksti

    Ko mums dod LED diožu taupība, ja tās tiek sabāztas visās malās?

    ASUS tikko izziņojis SLI savienojumu ROG NVLINK jaunajām GeForce RTX 2080 un GeForce RTX 2080 Ti videokartēm. Sliktā ziņa ir tā, ka GeForce RTX 2080 sērijas videokartes varēsi savienot tikai ar NVLINK tiltu, SLI vairs netiek izmantots.

    Reklāma

    ROG NVLINK jaunajām GeForce RTX 2080 sērijas videokartēm maksās 89 eiro, kas ir visai traka cena, kad to salīdzina ar SLI savienojuma izmaksām. NVIDIA savām videokartēm pārdod līdzvērtīgu produktu par 79 dolāriem.

    Protams, ASUS ROG NVLINK aprīkots ar RGB LED gaismiņām, kas atbalsta Aura Sync programmatūru – tavs ārkārtīgi dārgais NVLINK mirdzēs vienās krāsās ar ASUS datorpeli un mātesplati.

    Avotsguru3d
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kartupelis3
    01.10.2018 12:06

    Interesanti vai tas nozīmē, ka atgriezīsies kaut kāds normāls SLI atbalsts? Tas SLI pēdējā laikās kaut kā neskeilojās, daudzas spēles pat neatbalstīja vispār.
    Vai sāda pārošana varētu būt saistīta tieši ar to, ka tā ray tracing sadaļa bremzē – reportēti zemi framereiti ar šo fīču.. Sapērkot 2-3 kartes tipa būtu beidzot kartes “lietojamas”? :)

    Jānis Lāčaunieks
    01.10.2018 16:29
    Reply to  Kartupelis3

    SLI un NVLink ir divas dažādas lietas. SLI režīmā viena no kartēm ir master’s – pārējās vergi. NVLink ļaušot visām kartēm strādāt neatkarīgi. So, teorētiski, vajadzētu būt kaut kādam performance boost’am.

    Reklāma