Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft izlaiž Office 2019 Mac un Windows datoriem

    Jaunākie raksti

    Microsoft tikko izlaidis jauno Office 2019, kas paredzēts Mac un Windows darbinātiem datoriem. Un šī nav nekāda mākoņos bāzēta Office versija ar abonēšanas maksu – Office 2019 ir iegādājams ar vienreizēju pirkumu.

    Office 2019 Word  ticis pie Focus Mode (tikai Mac), kas ļauj samazināt apkārtesošos kairinājumus, lai nobeigtu to ļoti svarīgo atskaiti. Windows pieejama tumša vizuālā tēma Office 2019 lietotnēm. PowerPoint ticis pie 4K video eksportēšanas un iespējas ievietot 3D modeļus un SVG attēlu datnes. Excel ir beidzot ticis pie tā dēvētajiem Funnel charts un pāris citām jaunām iespējām.

    Reklāma

    Outlook uzlabota darbība ar kontaktiem, atbalsts Office 365 Groups, ieviests Focused Inbox (kas jau bija Outlook viedtālruņu lietotnē). OneNote vēl arvien ir bezmaksas programmatūra, kas pieejama bez Office iegādes.

    Pagaidām Office 2019 pieejams tikai lielajiem uzņēmumiem, bet mājas lietotājiem nāksies pagaidīt vismaz pāris nedēļas, līdz Office 2019 nonāks pārdošanā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    26.09.2018 23:17

    Būtu interesanti uzzināt, kā Focus Mode tiks galā ar uzbāzīgu priekšnieku, ienākošajiem telefona zvaniem un tranšejas racējiem aiz loga.

    Reklāma