Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei pārdevis jau 10 miljonus P20 un P20 Pro ierīču

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Huawei paziņojis, ka pirmo piecu mēnešu laikā kopš parādīšanās tirgū pārdoti jau 10 miljoni Huawei P20 un Huawei P20 Pro tālruņu visā pasaulē. Šis sasniegums apliecina patērētāju uzticību Huawei zīmolam un uzņēmuma radītajām inovatīvajām tehnoloģijām mobilās fotogrāfijas lauciņā, kas iestrādātas P20 sērijas ierīcēs. Huawei jaunākie flagmaņi uzrādīja īpaši labus pārdošanas rādītājus Rietumeiropas un Ķīnas tirgos, salīdzinājumā ar iepriekšējo sēriju tālruņiem.

    “Esam ļoti priecīgi par patērētāju interesi par mūsu jaunākajiem tālruņiem visā pasaulē. Pārsniedzot 10 miljonu pārdoto ierīču skaitu, jau atkal esam paaugstinājuši sev uzstādīto latiņu, taču mēs to uztveram kā motivāciju turpināt iesākto, piedāvājot arvien inovatīvākas ierīces patērētājiem visā pasaulē,” stāsta Huawei Consumer Business Group Baltijas reģiona ģenerāldirektors Jaņs Fejs (Yan Fei).

    Reklāma

    Huawei P20 Pro un P20 bija pirmās ierīces, kas saņēma augstāko līdz šim esošo novērtējumu DxOMark testos, kuri ir industrijas galvenie kameru kvalitātes novērtētāji. Arī šobrīd P20 Pro tālrunis atrodas šī saraksta augšgalā ar 109 punktu novērtējumu, apsteidzot otrās vietas pārstāvi par sešiem punktiem. Huawei P20 Pro tālrunis ir īpašs ar to, ka ļauj uzņemt profesionāla līmeņa fotoattēlus pat fotografēšanas iesācējiem. P20 sērijas viedtālruņi nodrošina profesionāla līmeņa fotoattēlus sadarbībā ar fotokameru zīmolu Leica, fotokamerās mākslīgais intelekts, palīdz uzņemt kvalitatīvus attēlus pat zemā apgaismojumā.

    Tālruni Huawei P20 Pro pavisam nesen atzinīgi novērtēja arī Eiropas attēla un skaņas asociācija (EISA), kas atzina to par gada labāko viedtālruni, vērtējot P20 Pro kā spējīgāko, inovatīvāko un tehnoloģiski pārāko tālruni, kas šobrīd pieejams tirgū.

    Jau ziņots, ka konferencē IFA 2018 Huawei izziņoja vēl divus P20 sērijas tālruņu maiņkrāsas dizainus – ziemeļblāzmas un pērļu baltos toņos, papildinot jau esošo P20 sērijas tālruņu piedāvājumu. Tāpat IFA 2018 izstādē Huawei izziņoja jauno 7nm tehnoloģijā veidoto Kirin 980 procesoru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Artūrs Jerjomins
    10.10.2018 00:13

    Diemžēl nopirku brāķi, pēc mēneša izdega displejs nezinu kā lai aiznes uz garantiju jo viņi atkal gribēs izdzēst visus datus, un lai neizdzēš piemaksā naudiņu, bizness. :(

    10.10.2018 05:34

    Nē, telefonu ražotājiem nav bizness pelnīt naudu no datu kopēšanas pakalpojumiem. Par saviem datiem tomēr vairāk ir jārūpējas pašam un mūsdienās, kad tik ērti pieejami dažādi mākoņservisi, tas ir ļoti ērti un lēti. Servisa uzdevums ir labot ierīces un datu saglabāšana ir papildus darbs (čakars), kas attiecīgi parasti tiek tarificēts atsevišķi. Nes uz servisu un labo savu ierīci :)

    Reklāma