Web Analytics
More
    Reklāma

    Peugeot izziņo reāli stilīga e-LEGEND elektroauto konceptu

    Jaunākie raksti

    Interesantas ziņas nāk no franču autobūves spīdekļa Peugeot. Lai arī šis nav tas auto zīmols no kura sagaidām kaut ko interesantu, šoreiz Peugeot ir sagatavojis ko patiešām piemīlīgu.

    Tuvojas Parīzes autošovs un par godu šim pasākumam Peugeot ir sagatavojis e-LEGEND elektroauto konceptu, kas iezīmē šī auto zīmola nākotnes vīziju. Koncepta ārpuse mazliet atgādina amerikāņu muskuļauto vaibstus un dizaineri ir pamatīgi pastrādājuši arī pie auto velveta interjera. Interesanti, ka vadītājs var aizvākt auto stūri un pievērsties citām nodarbēm. Tas nozīmē, ka auto būs aprīkots arī ar autonomās stūrēšanas spēju.

    Peugeot šo auto plāno aprīkot ar 100 kWh akumulatoru un tas ļautu ar vienu uzlādi mērot līdz 600 km lielu attālumu pēc WLTP standarta vai līdz 483 km reālos apstākļos. Par lielā akumulatora uzlādes iespējām ražotājs daudz nerunā, vienīgi norāda, ka vēlas radīt iespēju to uzlādēt 25 minūšu laikā.

    Auto paredzēta visu riteņu piedziņa un 340 kW (~455 Zs) jauda, kas spēkratu līdz 100 km/h paātrinās nepilnās 4 sekundēs. Maksimālais ātrums šim auto ir paredzēts 220 km/h apmērā.

    Kā tev patīk šis auto? Glīts?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bombelats
    23.09.2018 21:35

    Jā, nu dizainam cepuri nost. Smukulis.

    Žoriks
    25.09.2018 08:45
    Reply to  bombelats

    Salona dizains kā no 70tajiem, vēl tikai durvis vajag apsist ar finiera paneļiem! :)

    Reklāma