Web Analytics
More
    Reklāma

    Gaidāmais Palm varētu būt niecīga izmēra Android viedtālrunis

    Jaunākie raksti

    Palm sensenos laikos bija gandrīz tikpat populārs gudro telefonu un plaukstdatoru ražotājs, kāds šobrīd ir Apple. Pāris neapdomīgas izvēles un Palm visai ātri nonāca tur pat, kur šobrīd mīt Microsoft viedtālruņu operētājsistēma – vēstures mēslainē (sveiciens visiem septiņiem pasaules WinPhone faniem!).

    Jau iepriekš bija zināms, ka Palm viedierīces tiks atgrieztas tirgū. Baumas norāda, ka TCL radītos pirmos atjaunotos Palm produktus varēs iegādāties jau gada otrajā pusē. Visticamāk, sākumā tiks atjaunota Palm Pre viedtālruņu sērija. TCL iegādājās Palm zīmolu 2014. gadā, solot atjaunot Palm kādreizējo spozmi. TCL ir šobrīd pilnībā pārņēmis Android bāzēto BlackBerry viedtālruņu izstrādi.

    Reklāma

    Baumas un noplūduši attēli parāda, ka Palm ir visai tuvu jauna viedtālruņa iznākšanai. Viedtālrunis saņēmis kodētu nosaukumu Pepito, to darbinās Android operētājsistēma. Aptuvenus Palm Pepito izmērus labie ļaudis novērtējuši pret SIM kartes ievietošanas slotu – Pepito varētu saņemt aptuveni 3.3 collu 720p ekrānu. Re! Visi bļāvēji par lielajām lāpstām var stāties rindā uz Palm Pepito. Visticamāk, Palm Pepito būs piezemētas cenas viedtālrunis, tas būs būtiski lētāks par Sony Xperia Compact sēriju.

    Ap 2000. gadu Palm elektroniskos piezīmju plaukstdatorus un viedtālruņus pazina visi, tomēr Palm ierīces aizēnoja iPhone iznākšana 2007. gadā un Android parādīšanās 2008. gadā. Vienlaikus Palm centās modernizēt viedierīces, izlaižot webOS operētājsistēmu, bet bija jau par vēlu. 2010. gadā HP iegādājās Palm, bet jau 2011. gadā HP pārtrauca veidot Palm produktus. webOS vēl šobrīd dzīvo LG viedajos televizoros.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    07.09.2018 16:41

    Nez nez… domāju pēc gada, diviem jau pat fitnesa pulksteņiem sāks parādīties zvana iespējas. Tā kā tie, kas gribēs ko mazu, tiem pulkstenis, tiem kam jālūr ekrānā, tiem lāpstas. Vidussugas cienītāju nedomāju vai būs tik daudz, lai pelnītu.

    Xigs
    09.09.2018 21:34

    Pepito!?!! Jīīīzes kas pa sviestu! :D

    digitalk
    10.09.2018 06:37
    Reply to  Xigs

    nevis sviests, bet sviestmaize no Venecuēlas :P
    comment image

    Žoriks
    10.09.2018 10:53
    Reply to  digitalk

    Mazliet pēc Bolderājas kebaba izskatās tā tava sviestmaize! :D

    digitalk
    10.09.2018 12:02
    Reply to  Žoriks

    nu tāda tā arī esot – street food savā klasiskajā izpratnē.

    Reklāma