Web Analytics
More
    Reklāma

    Google būtiski uzlabo Wear OS viedpulksteņu operētājsistēmu

    Jaunākie raksti

    Pēdējās nedēļas arvien plašāka informācija norāda uz Google Pixel viedpulksteņu izziņošanu kopā ar Pixel 3 viedtālruņiem. Google parādījusi jaunās Wear OS iespējas, kas padara pulksteņu operētājsistēmu ērtāk lietojamu un viedāku.

    Wear OS saņems jaunas žestu ievades iespējas – pavelkot ekrānā pa labi, tiks izsaukts Google Assistant. Uzlabots Google Assistant iespēju klāsts Wear OS, tagad Google Assistant paļausies arī uz tavu atrašanās vietu. Google Assistant viedpulkstenī arī spēs parādīt plānoto ceļojuma laiku ar lidmašīnu, laika ziņas galamērķī u.tml.

    Reklāma

    Pavelkot viedtālruņa ekrānā pa kreisi, tiksi pie nesen uzlabotā Google Fit. Varēsi redzēt jaunās Move Minutes un Heart Points iespējas.

    Google izziņojusi sadarbību ar Pasaules Veselības organizācija (World Health Organization) un Amerikas Sirds asociāciju (American Heart Association), lai turpinātu uzlabot Google Fit lietotni arī turpmāk. Redzamākais uzlabojums ir Move Minutes, kas uzskaita tavu ikdienas aktivitāti – soļus, uzkāptos stāvus u.tml. Heart Points uzskaite norit, ja tu veic kādu sportisku darbību.

    Wear OS pārstrādāti paziņojumi un piekļuve iestatījumiem. Pavelkot uz augšu, saņemsi informāciju par jaunākajiem paziņojumiem. Wear OS piedāvās viedas atbildes uz saziņas lietotnēs uzdotajiem jautājumiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma