Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī Samsung izziņo 8K televizoru

    Jaunākie raksti

    Vakar jau rakstījām, ka šajā nedēļas nogalē Berlīnē notiekošajā tehnoloģiju izstādē IFA, LG prezentēja pasaulē pirmo 8K izšķirtspējas OLED televizoru. Tas ir 88 collas liels milzis ar ārprātīgu 7680 x 4320 pikseļu izšķirtspēju. Ar šo produktu LG ir apņēmies būt tehnoloģiju līderis ultra-premium tirgū.

    Arī Samsung nestāv malā un arī izziņojis 8K izšķirtspējas produktu, ko cilvēki arī reāli varēs iegādāties. Jau gada sākumā notikušajā CES izstādē Samsung pasaulei atrādīja Q9S 8K televizoru, kas izmanto mākslīgo intelektu, lai zemākas izšķirtspējas saturu pārvērstu par 8K. Tomēr tas vairāk bija koncepts nekā reāli pārdošanai gatavs produkts. Q900FN, kas tika prezentēts vakar, laika gaitā būs arī reāli nopērkams.

    Reklāma

    Jaunais televizors spēj attēlot saturu 8K izšķirtspējā un uzlabot izšķirtspēju (upscale) saturam, kas uzņemts zemākā izšķirtspējā. Samsung norād, ka displejs spēs sasniegt 4000 nitu spilgtumu un atbalsta jauno HDR10+ attēla krāsu uzlabošanas tehnoloģiju. Tāpat tā ir savienotā ierīce, kas būs ērti savienojama ar citām ierīcēm, piemēram, viedtālruni. Arī šim televizoram būs režīms, kas to spēs sapludināt ar sienu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma