Web Analytics
More
    Reklāma

    Nokia zīmola īpašnieks HMD Global iegādājas PureView zīmolu

    Jaunākie raksti

    HMD Global, kam tagad pieder Nokia telefonu zīmols un kas diezgan veiksmīgi ar to strādā, ir iegādājies noteiktās aprindās slaveno attēlveidošanas zīmolu PureView.

    Nokia savu attēlveidošanas tehnoloģiju zīmolu PureView pasaulei atrādīja tālajā 2012. gadā, kad tika izlaists Nokia 808 PureView viedtālrunis. Tas bija makans verķis ar vēl makanāku 41 megapikseļa kameras sensoru. Toreiz pasaule nebija redzējusi neko tādu un ar šo telefonu varēja uzņemt patiešām iespaidīgas kvalitātes attēlus. Pēc tam Nokia neveiksmīgi nonāca Microsoft īpašumā un PureView tehnoloģija tika iestrādāta vairākos Windows Phone darbinātos viedtālruņos: Lumia 920, 1020 un 1520.

    Reklāma

    Nokia 808 PureView

    Iepriekš PureView zīmols piederēja Microsoft un 23. augustā tas pārgāja HMD Global īpašumā. Vai tas liecina par HMD Global nopietnajiem nodomiem kameru uzlabojumu jomā? Jāsaprot gan, ka 2018. gadā situācija telefonu kameru jomā nav gluži tāda pati, kāda tā bija 2013. gadā un šobrīd praktiski flagmaņtelefoni spēj uzņemt patiešām kvalitatīvus attēlus un video. Ir jānāk klajā ar kaut ko iespaidīgu, lai varētu pacīkstēties ar jomas labākajiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma