Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft izlaiž mākslīgā intelekta papildinājumu Bing vizuālās meklēšanas dzinim

    Jaunākie raksti

    Visticamāk, vairums no mums Microsoft Bing meklētāju izmantojuši vien pāris reizes dzīvē, nobrīnoties, kā mūsdienās kaut kas tehnoloģiju giganta radīts var būt tik ļoti atpalicis. Microsoft nav metis plinti krūmos, izziņojot Bing vizuālās meklēšanas (Visual Search) dziņa papildinājumu ar mākslīgo intelektu.

    Bing meklēšanas dzinī tiks iekļauts mākslīgais intelekts, lai uzlabotu vizuālās meklēšanas iespēju. Līdzvērtīga iespēja Google meklētājā visai veiksmīgi darbojas jau ilgāku laiku. Google gan ieviesa pāris ierobežojumus attēlu meklēšanai, ierobežojumi Bing vēl nav iestrādāti. Nevajadzētu arī piemirst, ka Google ir izstrādājusi spējīgu attēlu un objektu atpazīšanas rīku Lens, kas sadarbojas ar Google meklēšanu un Google Photos.

    Reklāma

    Neviens negaida, ka Bing spēs aizstāt Google, tomēr ir patīkami apzināties, ka mums ir pieejams alternatīvs rīks attēlu meklēšanai tīmeklī. Microsoft spējis gana veiksmīgi iekļaut Bing meklēšanu Xbox un sadraudzēt Bing ar Cortana.

    Jaunā Visual Search iespēja palēnām nonāks pie lietotājiem kopā ar Bing lietotni iOS un Android operētājsistēmām. Arī Microsoft Launcher (Android) piedāvās vizuālo meklēšanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma