Web Analytics
More
    Reklāma

    Fitbit prezentē Charge 3 fitnesa aproci

    Jaunākie raksti

    Valkājamo ierīču zīmols Fitbit šodien prezentēja jaunāko produktu: aproci Fitbit Charge 3. Charge 3 piedāvā uzlabotu, augstākās klases peldēšanai drošu dizainu ar skārienjutīgu ekrānu, 15+ uz mērķiem balstītiem vingrošanas režīmiem, būtiskākās viedās iespējas, lai sekotu līdzi vissvarīgākajam, līdz 7 dienām ilgu baterijas darbības laiku, kā arī visjaunāko Fitbit aprocēs izmantoto sensoru un algoritmu tehnoloģiju. Aproce Charge 3 no šodienas ir pieejama iepriekšpārdošanā interneta vietnē Fitbit.com par €149.95, mazumtirdzniecības vietās visā pasaulē tā būs pieejama, sākot no 2018. gada oktobra.

    Fitbit Charge ierīču saime ir vispopulārākā Fitbit produktu līnija, no kuras līdz šim pārdoti vairāk nekā 35 miljoni ierīču. Fitbit pētījumā konstatēts, ka no pieaugušajiem patērētājiem, kuri pēdējā gada laikā apsvēruši nēsājamas ierīces iegādi, vairums – 42% vēlējās aproci, salīdzinot ar 36%, kuri vēlējās viedpulksteni, slaidākā dizaina, viegli izmantojamo iespēju, uzlabotās pieredzes un cenas dēļ. Turklāt tirgus izpētes uzņēmums IDC paredz, ka fitnesa aproces vēl vairākus gadus būs būtiska kopējās produktu kategorijas daļa. Aproces ir arī visvairāk pirktās nēsājamās ierīces lielākajos tirgos pasaulē, piemēram, Austrālijā, Lielbritānijā, Japānā, Singapūrā un Spānijā.

    Reklāma

    “Ar aproci Charge 3 mēs attīstām mūsu vispopulārāko Charge sēriju, piedāvājot mūsu visinovatīvāko fitnesa aproci ar īpaši smalku, ērtu, augstākas klases dizainu un advancētajām veselības un fitnesa mērīšanas iespējām, kuras mūsu lietotāji vēlas.  Aproce Charge 3 esošajiem lietotājiem dod pārliecinošu iemeslu nomainīt ierīci uz jaunāku, vienlaikus ļaujot mums arī sasniegt jaunus lietotājus, kuri vēlas slaikāku, cenas ziņā pieejamāku nēsājamo ierīci aproces formā,” stāsta Fitbit līdzdibinātājs un izpilddirektors Džeimss Pārks (James Park). “Mūsu apņēmība sekot patērētāju izvēlei un spēja izpildīt miljonu lietotāju prasības, piedāvājot plašu produktu klāstu no aprocēm līdz viedpulksteņiem, mums ļaus izvērst mūsu daļu kopējā nēsājamo ierīču tirgū.”

    Pārdomāti izstrādāts augstākās klases dizains

    Charge 3 ir veidots no augstākās klases, viegliem materiāliem, tostarp aeronautikas  klases alumīnija ietvaram un Corning Gorilla Glass 3 ekrānam, slaikākam, modernākam siluetam, uzlabotai izturībai un ērtākai nēsāšanai gan vīriešiem, gan sievietēm.  Aprocei ir skaidrs, skārienjutīgs OLED ekrāns, kas ir teju par 40 procentiem lielāks un spožāks nekā iepriekšējai versijai, tādējādi sniedzot intuitīvi saprotamāku pieredzi un vieglu piekļuvi vissvarīgākajai informācijai.

    Fitbit Charge 3 ir pirmā nēsājamā ierīce ar indukcijas pogu, kurā iestrādāta jauna, patentam pieteikta tehnoloģija, kas nodrošina uzlabotu, peldēšanai drošu dizainu, vairāk vietas ierīcē papildu sensoriem, kā arī lielākai baterijai ar darbības laiku līdz 7 dienām un vienkāršotu lietošanu, vienlaikus saglabājot darbības kvalitāti, kāda tiek sagaidīta no mūsu augstākās klases fitnesa aprocēm.

    Uzlaboto tehnisko komponenšu papildināšanai tika pārstrādāta arī interaktīvā programmatūra, lai padziļinātāk iesaistītu un motivētu lietotājus sasniegt savus mērķus ik dienas.  Augstas izšķirtspējas skārienjutīgajā ekrānā tiek izcili attēlota skaidra, pelēktoņu grafika ar jaunām rotaļīgām animācijām un izteiksmīgu grafiku, kas pārsteidz un iepriecina, radot jautrus brīžus, palīdzot jums nosvinēt sasniegumus un saglabāt uzmanību ceļā uz nākamo mērķi.

    Izcila veselības un fitnesa pieredze

    Aproce Charge 3 arī piedāvā progresīvākās veselības un fitnesa sekošanas iespējas, kādas līdz šim piedāvātas Fitbit aprocēs. Ar sirdsdarbības datu apkopojumu, kas pārsniedz deviņus triljonus minūšu[v], Fitbit ir attīstījuši savu 24/7 PurePulse®  sirdsdarbības uzraudzības tehnoloģiju, lai tā vingrošanas laikā darbotos vēl precīzāk nekā Charge 2 aprocē un nodrošinātu labākus sadedzināto kaloriju un pulsa miera stāvoklī mērījumus treniņu optimizēšanai un veselības kopsakarību konstatēšanai.[vi] Pirmo reizi Fitbit aprocē iekļautais salīdzinošais SpO2 sensors ļauj potenciāli aplēst izmaiņas skābekļa līmenī asinīs un uzraudzīt jaunus veselības indikatorus, piemēram, miega apnoju.

    Papildus veselības un fitnesa sekošanas iespējas:

    • Uz mērķiem balstīti treniņu režīmi: Iespējams izvēlēties no vairāk nekā 15 treniņu režīmiem, piemēram, velobraukšana, peldēšana, skriešana, svarcelšana un joga, iestatīt mērķi sadedzinātajās kalorijās, veiktajā attālumā vai treniņa ilgumā un apskatīt statistiku, progresu un apsveikumus reālajā laikā uz ierīces tiklīdz mērķis tiek sasniegts.
    • Ūdensizturība līdz 50M: Ierīci var nēsāt arī dušā, lietū, baseinā vai okeānā.  Iespējams sekot līdzi treniņa ilgumam reālajā laikā Peldēšanas režīmā vai izmantot SmartTrack® automātisko treniņa atpazīšanu, lai pēc peldēšanas Fitbit® lietotnē apskatītu apļus un tempu.
    • Veiciet visu ceļu: Saglabājiet motivāciju, ierīcē reālajā laikā sekojot līdzi tempam un attālumam ar Connected GPS no telefona un Run Detect ar automātisko pauzi un automātisko apturēšanu (iespēja pieejama drīzumā).
    • Sieviešu veselības mērīšana: Labāk izprotiet savu menstruālo ciklu, Fitbit lietotnē reģistrējot mēnešreizes un ovulāciju (iespēja pieejama drīzumā), reģistrējiet simptomus un salīdziniet cikla tendences ilgākā laika periodā.  Visai veselības un fitnesa statistikai esot vienuviet, jūs varat labāk uzraudzīt savu veselību, kontrolpanelī uz ierīces ērti redzēt, kurā cikla fāzē esat.
    • Informācija vienā acs uzmetienā: Viegli pārlūkojiet jauno, personalizēto kontrolpaneli ierīcē, lai apskatītu dienas aktivitāšu statistiku un veselības rādītājus, piemēram, par sievietes veselību, hidratāciju un miegu.
    • Personalizēti ieskati: Iepazīstiet sevi, lai uzlabotu savu veselību ar jaunajiem, dinamiskajiem ieskatiem par jūsu aktivitāti, pulsu, uzturu un miegu un sasniegtu savus mērķus ar pozitīvu motivāciju un ieteikumiem uzlabojumiem, kad tādi nepieciešami (iespējas pieejamas drīzumā Fitbit lietotnē).
    • Sociālā motivācija: Pieslēdzieties vienam no pasaulē lielākajiem veselības un fitnesa sociālajiem tīkliem ar vairāk nekā 25 miljoniem aktīvu lietotāju, lai gūtu papildu motivāciju savu mērķu sasniegšanai, komunicējot ar draugiem, ģimenes locekļiem un citiem, izmantojot Fitbit lietotnes ziņu lentu, grupas un izaicinājumus.[vii]
    • 24/7 ieteikumi un motivācija: Kontrolējiet savu ikdienas aktivitāti un gūstiet pilnīgāku priekšstatu par savu vispārējo veselību, izmantojot tādas iespējas kā automātiskā treniņa atpazīšana, atgādinājumi kustēties, Relax vadītie elpošanas vingrinājumi, miega sekošana ar Sleep Stages un Sleep Insights un citām.

    Jaunumi miega sekošanā un analīzē

    Fitbit miljoniem lietotāju palīdz labāk izprast savus gulēšanas paradumus un dzīvesstila ieradumus, kas tos var ietekmēt. Fitbit bija pirmais nēsājamo ierīču zīmols, kas piedāvāja miega sekošanu, un pēdējo deviņu gadu laikā tas ir uzkrājis vienu no lielākajām miega datubāzēm ar vairāk nekā 7,5 miljardiem reģistrētu nakšu. Fitbit arī ieviesa iespējas Sleep Stages & Sleep Insights, kas balstītas uz izmaiņām sirdsdarbībā, lai sniegtu vēl dziļāku izpratni par jūsu miega kvalitāti.

    “Fitbit turpina izmantot savus datus, lai lietotājiem sniegtu praktiski izmantojamu informāciju par viņu veselību un labsajūtu.  Piemēram, mēs esam atklājuši, ka katrs ceturtais cilvēks nedēļas nogalēs guļ ievērojami ilgāk nekā darbadienās, kas norāda uz to, ka viņi cenšas atgūt nedēļas laikā iekavēto miegu. Ar Fitbit lietotni mēs šiem lietotājiem varam sniegt ieskatus, lai viņi izprastu, kā šāda uzvedība ietekmē viņu labsajūtu, un ieteikt, kā izstrādāt miega grafiku,” stāsta Fitbit par pētniecību atbildīgais viceprezidents Šeltens Juens (Shelten Yuen).  “Turpmāk mēs ceram saviem lietotājiem sniegt vēl vairāk ieteikumu, kā mazināt saslimšanas riskus, lai viņi varētu kļūt par vislabākajām sevis versijām.”

    Fitbit turpina attīstīt miega sekošanas iespējas un izziņo jaunu, Fitbit Labs izstrādātu Sleep Score beta versiju, kas Fitbit lietotājiem būs pieejama vēlāk šogad.  Izmantojot būtiskākos rādītājus, ko reģistrē jebkura Fitbit ierīce ar advancēto 24/7 PurePulse pulsa sekošanu, iespēja Sleep Score sniegs ik nakts novērtējumu, lai palīdzētu jums labāk izprast vispārējo miega kvalitāti un faktorus, kas to ietekmē.

    Vienlaikus ierīcēm ar salīdzinošo SpO2 sensoru, tostarp Charge 3, Fitbit Ionic un Fitbit Versa Fitbit testēs elpošanas traucējumu sekošanu, kas var palīdzēt atklāt tādas veselības problēmas kā alerģijas, astmu un miega apnoju.

    “Līdz ar Fitbit Labs izstrādāto iespēju Sleep Score mēs kaļam ceļu uz intuitīvāku veidu, kā cilvēkiem izprast savu miegu. Tas ir piemērs tam, kā mēs aizvien attīstām savu lietotāju veselības sekošanas pieredzi,” skaidro Juens.

    Paralēli Fitbit turpinās attīstīt un ASV Pārtikas un zāļu pārvaldes uzraudzībā klīniski apstiprināt medicīnas ierīču statusa programmatūru dažādu veselības traucējumu, tostarp miega apnojas un priekškambaru fibrilācijas konstatēšanai. Fitbit ir viens no deviņiem uzņēmumiem, kas piedalās Pārtikas un zāļu pārvaldes veselības programmatūras iepriekšējās sertificēšanas pilotprogrammā, kuras mērķis ir uzlabot procedūru programmatūras apstiprināšanai medicīnas ierīces statusā.

    Esiet savienoti ar pareizo viedo iespēju komplektāciju

    Papildus advancētajām veselības un fitnesa sekošanas iespējām Charge 3 aproce ir līdz šim viedākā Fitbit aproce, kas piedāvā labākās viedās iespējas, lai jūs varētu sekot līdzi tam, kas jums ir vissvarīgākais, neapgrūtinot jūs ar nevajadzīgām un negribētām tehnoloģijām un traucēkļiem.

    • Paplašinātās viedās iespējas: Ērti pielāgojiet un apskatiet zvanus, kalendāru, SMS ziņojumus un viedtālruņa lietotņu (piem., Facebook un Uber) paziņojumus, atbildiet vai noraidiet zvanus, un ātri atbildiet ar iepriekš sagatavotām vai pašu veidotām ātrajām atbildēm Android lietotājiem.
    • Būtiskākās lietotnes: Efektīvi izmantojiet dienu ar vispieprasītākajām lietotnēm, piemēram, modinātāju, hronometru un laika prognozi. Turpmākajos atjauninājumos tiks piedāvāta arī iespēja Fitbit Leaderboard un kalendārs.
    • Populāru zīmolu lietotnes: Nākotnē ierīcē tiks pievienotas atsevišķas populārāko zīmolu lietotnes līdzīgi tām, kādas pieejamas Ionic un Versa ierīcēs.
    • Plaša saderība: Ierīce ir saderīga ar lielāko daļu Android un iOS ierīcēm, saderība ar Windows tiks piedāvāta drīzumā[xi], līdz ar to jūs varat izvēlēties, kādu nēsājamo ierīci vēlaties neatkarīgi no tā, kāds jums ir tālrunis.

    Aksesuāri, cenas un pieejamība

    Personalizējiet savu Charge 3 aproci gan dienai, gan naktij ar jauna dizaina siksniņas stiprinājumu, kas lietojams ērtāk kā jebkad, un plašu aksesuāru klāstu.  Tiek piedāvāti augstākās klases materiāli, piemēram, izsmalcinātas taisnstūrveida, teksturētas un pret traipiem izturīgas klasiskās siksniņas, elpojošas, caurumotas silikona sporta siksniņas, modernas pītas siksniņas un augstākās klases Horween meistaru veidotas ādas siksniņas. Charge  3 Special Edition aproce ar NFC tiek piedāvāta ar ekskluzīvu balta silikona sporta siksniņu un grafīta alumīnija ietvaru vai lavandas pītu siksniņu un rozā zelta alumīnija ietvaru, kā arī tā sniedz iespēju mainīt izskatu, jo komplektā pievienota klasiski melna papildu siksniņa.

    Aproce Charge 3 būs pieejama Latvijā sākot ar 2018. gada oktobri par €149.95 (melna ar grafīta alumīnija ietvaru vai zilpelēka ar rozā zelta alumīnija ietvaru); aksesuāru cenas ir robežās no  €29.95 līdz €69,95, bet Fitbit Charge 3 Special Edition aproce būs pieejama par €169.95.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma