Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple savu automobili varētu izlaist 2023-2025. gadā

    Jaunākie raksti

    Viens no pasaulē atzītākajiem Apple analītiķiem Ming-Chi Kuo ziņojumā investoriem ir pavēstījis par produktiem, ko tas sagaida no Apple. Viņš paredz, ka nākotnē Apple arvien lielāku nozīmi veltīs dažādiem servisiem, kas papildina pašu radītās ierīces un ap 2020. gadu varam sagaidīt Apple izstrādātu papildinātās realitātes (AR) risinājumu.

    Apple auto, par kuru tiek baumots jau vismaz trīs pēdējos gadus, pēc Ming-Chi Kuo vārdiem tiks prezentēts starp 2023. un 2025. gadu. Analītiķis uzskata, ka to var skaidrot ar to, ka šajā laika posmā būs pastiprināts pieprasījums pēc moderniem automobiļiem, kas būs aprīkoti ar aktuālām tehnoloģijām. Analītiķis uzskata, ka Apple trumpis ir spēja izveidot kvalitatīvu produktu, kurā lieliski integrētas pašu veidotas tehnoloģijas – dzelži un programmatūra.

    Darbs pie Apple autonomo auto izstrādes projekta “Project Titant” notiek jau no vismaz 2014. gada, taču nav viennozīmīgi skaidrs kādā statusā tas šobrīd ir. Esam lasījuši par to, ka Apple saskārusies ar milzīgām grūtībām šāda produkta izstrādē un projektu ir nācies apturēt pie reizes atlaižot simtiem darbinieku, kas pie tā strādāja. Tomēr pēdējo laiku notikumi ar Tesla vadošu speciālistu pārvilināšanu liecina par to, ka, iespējams, šis projekts ir atdzīvināts.

    Pat ja beigu beigās Apple neizvēlēsies izlaist pašu automobili, šajā jomā ir pietiekami daudz produktu un pakalpojumu, ko šis tehnoloģiju uzņēmums var ņemt savā pārziņā un pārspēt konkurentus.

    AvotsPC Mag
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ProxyFromDeep
    17.08.2018 13:21

    Ja tā , tad būs bail uz ielas rādīties :D

    Edgars
    17.08.2018 21:00

    Atkal jau skutels raksta par Apple :D fanboys bigtime

    KKTK
    19.08.2018 22:19

    Nu tak aizmirstiet, nebūs viņiem nekādi automobīļi.

    Reklāma