Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows 10 lietotājiem pieejama ērta attēlu kopēšana no viedtālruņa

    Jaunākie raksti

    Microsoft uzsācis izlaist Your Phone lietotni visiem Windows 10 lietotājiem. Iepriekš tikai Windows 10 Insider programmas dalībnieki varēja izmēģināt Your Phone lietotnes darbību.

    Ko īsti dod Your Phone lietotne? Microsoft piedāvā visai ērti ar Your Phone lietotni kopēt attēlus no viedtālruņa uz Windows 10 datoru. Pagaidām Your Phone pieejama tikai Android lietotājiem.

    Reklāma

    Your Phone lietotni nāksies ielādēt no Microsoft Store (uzstādi lietotni un seko tās norādījumiem). Microsoft plāno Your Phone lietotnei nākotnē pievienot arī iespēju rakstīt un sinhronizēt īsziņas un Android paziņojumus. Līdzvērtīgas iespējas šobrīd piedāvā Pushbullet.

    Par Your Phone lietotnes sadarbību ar iPhone Microsoft izsakās visai neskaidri. Visticamāk, attēlus no iPhone uz Windows 10 datoru kopēt nevarēsi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gundars K
    15.08.2018 16:01

    Microsoft kautkā velkas visiem astē…comment image

    Puika
    15.08.2018 21:26

    Bāc. Microsoft labāk varēja nodrošināt tā salīdzinoši jaunā attēlu formāta (HEIC) bezmaksas atbalstu. Tagad Microsoft plēš gandrīz veselu EUR (0.99 EUR) par opciju, kam it kā nebūtu jābūt vispār par maksu.

    Tagad bieži sūtu darba vajadzībām fotogrāfijas un man bieži saka: nevaru atvērt. Nu, johaidī. Tagad vienmēr čakarējos ar HEIC Converter. Negribu kameras settingos mainīt uz default JPEG iespēju.

    Microsoft, fiksi par velti bezmaksas HEIC atbalstu visiem kā atjauninājuma sastāvdaļu!!! Cik var!!!???:D

    Es esmu kreņķīgs.

    Jānis S
    16.08.2018 11:04

    Joprojām pieejams tikkai Insider dalībniekiem. Bez tās Your phone lietotne nedod iespēju pārsūtīt foto. Šodien mēģināju

    Reklāma