Web Analytics
More
    Reklāma

    Lētāku Apple MacBook, iespējams, varam sagaidīt ap Ziemassvētkiem

    Jaunākie raksti

    Baumas no detaļu ražotājiem norāda uz lētāku Apple MacBook klēpjdatora modeli, kas varētu būt pieejams jau ap Ziemassvētkiem. Iespējams, Apple grasās atjaunot un padarīt nedaudz lētāku MacBook Air modeli. MacBook Air nav saņēmis atjauninājumus veselus trīs gadus.

    Lai arī šobrīd aktuālais, lētākais MacBook Air modelis pieejams zem 1000 eiro, datora cena vēl arvien ir par augstu galvenajiem MacBook Air lietotājiem – studentiem. Tiek uzskatīts, ka lētāks MacBook vai MacBook Air modelis nodrošinātu Apple aptuveni 10% līdz pat 15% klēpjdatoru pārdošanas apjomu kāpumu.

    Reklāma

    Apple pēdējos gados ļoti nelabprāt atjaunina datorus un klēpjdatorus. Pēdējā lielā neveiksme ir MacBook Pro tastatūras podziņu skandāls. Analītiķi uzskata, ka Apple ilgstošā bezdarbība MacBook Pro tastatūras problēmu atzīšanā un labošanā tuvākajos gados atspēlēsies ar zemākiem pārdošanas apjomiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Puika
    15.08.2018 21:16

    Bet tāpat baigi dārgi priekš datora. Ja man kāds par velti tādu iedotu, tad gan es būtu ļoti priecīgs. Bet diez vai kāds uzdāvinās. Neticu:D

    Reklāma