Web Analytics
More
    Reklāma

    Atvērta pieteikšanās Minsk-Riga Startup Train hakatonam

    Jaunākie raksti

    Atklāta pieteikšanās starptautiskajam hakatonam “Minsk-Rīga Startup Train”, kas sāksies 27. augustā un piecu dienu garumā dos iespēju gūt jaunas zināšanas un pieredzi, un vienos startup veidotājus un entuziastus, IT profesionāļus, dizainerus, pieredzējušus uzņēmējus, ekspertus un mentorus jaunu ideju radīšanā. Hakatons apvienos dalībniekus pavisam netradicionālā veidā, norisinoties divās valstīs.

    Hakatona ietvaros tiks veidotas apvienotās komandas ar dalībniekiem no Latvijas un Baltkrievijas. Dalībnieki no Latvijas 27. augustā dosies uz Minsku, kur iepazīs pilsētu un tiksies ar citiem dalībniekiem “Imaguru Minsk Startup Hub” rezidencē, apvienosies komandās un uzsāks ideju izstrādi kopā ar mentoriem. 28. augustā vakarā apvienotās komandas kāps vilcienā uz Rīgu, un pavadīs nakti startup vagonā, noslīpējot savas idejas. Pēc ierašanās Rīgā, turpināsies darbs pie ideju izstrādes kopā ar mentoriem. Hakatons noslēgsies 31. augustā, ar svinīgu ceremoniju un uzvarētāju paziņošanu pašā Latvijas startup vides sirdī.

    Reklāma

    “Abām valstīm ir, ko pamācīties vienai no otras. Baltkrievu startup videi – uzņēmējdarbības attīstības modeli Eiropas līmenī, bet latviešiem  – tehnisko ekspertīzi un IT izpratni, spēju izzināt problēmas sakni un, kas nepieciešams, lai to risinātu,” stāsta Olga Barretu – Gonsālvisa, “Startup Train” organizatore Latvijā.

    “Hakatons ir lieliska iespēja gūt starptautiskas zināšanas un pieredzi, kā arī dibināt biznesa kontaktus starp abu valstu jaunajiem uzņēmējiem. Mēs vēlamies parādīt, ka Baltkrievijas startup vide ir atvērta un attīstās pasaules startup ekosistēmas kontekstā,” dalās Tatjana Mariniča, “Imaguru Minsk Startup Hub” dibinātāja.

    Pasākuma mērķis ir izveidot spēcīgāku saikni starp baltkrievu un latviešu startup ekosistēmām, dot iespēju satikt jaunus komandas biedrus, mēģināt apskatīt problēmu no cita skatu punkta un radīt konkurētspējīgus produktus. Visus transporta, dzīvošanas, ēdināšanas un vīzu izmaksas sedz pasākuma organizatori. “Startup Train” partneri parūpēsies arī par WI-FI pieslēgumu ceļā Minska-Rīga.

    Interesentiem, kuri vēlas piedalīties hakatonā, ir divas iespējas: pieteikties kādai komandai, kuras mērķis ir saistošs un atbalstīt to, darbojoties kopā, vai arī piedāvāt savu ideju un aicināt tai pievienoties citus. Dalība hakatonā ir bezmaksas. Reģistrācija un plašāka informācija: http://startuptrain.co/

    “Minska-Rīga Startup Train” organizē Imaguru Minsk un Magnetic Startup Latvia, atbalsta Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra, Startin.LV un TechChill.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kebab
    14.08.2018 22:02

    The deadline for the applications is August 13th.

    Norm ziņas rakstāt.

    Kristaps Skutelis
    14.08.2018 22:31
    Reply to  Kebab

    Kad atsūta preses relīzi, tad arī to publicējam. Ja vēlies piedalīties šajā pasākumā, tad nav jābaidās no dedlainiem.

    Kebab
    14.08.2018 22:43

    Bet vai jūs maz iedziļināties tajā ko copy-pasta?

    Kristaps Skutelis
    14.08.2018 22:50
    Reply to  Kebab

    Te nekas nepārlasīts netiek publicēts. Zvani Olgai :)

    Kebab
    14.08.2018 23:16

    Pārlasiet tālāk par pliko tekstu? Tā norādr zvanīt Olgai – ļoti profesionāli :) Tad jau es arī varu iesniegt sūdrakstus un jums būs pajāt cik liela jēga ir tiem.

    Kristaps Skutelis
    14.08.2018 23:26
    Reply to  Kebab

    Jā, zvani Olgai. Viņa ir šī pasākuma organizatore. Lūk, telefona numurs: +375 291181838 kā norādīts pasākuma mājaslapā. Tik daudz taču varēji apskatīties arī pats tā vietā, lai pilnīgi bez jēgas izrunātos šeit komentāros.

    Protams, vari iesniegt arī savu sūdrakstu un pārbaudīsi vai tas tiks izlasīts un publicēts.

    Reklāma