Web Analytics
More
    Reklāma

    Tele2 atjauno sakarus viesabonēšanā

    Jaunākie raksti

    Bojājums Tele2 viesabonēšanas sistēmās tika novērsts īsi pēc 19:00, pakalpojumu darbība ārvalstīs esošajiem klientiem ir atjaunota.

    Viesabonēšanā radās traucējumi pēc tam, kad 3. augustā Šveices uzņēmums Comfone sniedza pakalpojumu Tele2 Grupai, veicot sistēmu tehnisko uzlabošanu. Tas izsauca traucējumus visu Tele2 Grupas valstu, tai skaitā Latvijas, klientiem, kas atradās viesabonēšanā. Tas ietekmēja vairākus tūkstošus Latvijas klientu, kas atradās ārzemēs. Bojājuma sarežģītības dēļ darbi ieilga, un viesabonēšanas darbība pilnībā tika atjaunota 4. augustā 19:00.

    Mēs patiesi atvainojamies klientiem par traucējumiem viesabonēšanā, un centīsimies nodrošināt, ka nākotnē šādi bojājumi neatkārtosies. Tiem klientiem, kas šajā laikā atradās ārzemēs, mēs augustā sniegsim kompensācijas. Lūdzam sekot informācijai Tele2 mājas lapā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Vitāls Germans
    06.08.2018 06:19

    Nu…svētdien, 29 jūlijā Gruzijā nopirku datu paku IP2 ( maz mb par apm 8 eur). Paguvu iztērēt pusmegabaitu un internets pazuda…Atjaunojams nebija pat manuāli slēgājoties starp operātoriem. Uzrakstīju suportam. Atbildes nav līdz šim brīdim. Bet nu labi…globālais krešs…var saprast. Svētdien 5 augustā mobilais internets atgriezās. Un jau pēc 3 stundām pienāca sms,ka mans interneta lietošanas termiņš beidzies. Nu visa cerība uz adekvātu turpinājumu, jeb mans uzņēmums mainīs operātoru.

    Reklāma