Web Analytics
More
    Reklāma

    Jau otro reizi Latvijā notiks mobilajai izstrādei veltītā DevFest Baltics konference

    Jaunākie raksti

    Arī šogad tiek rīkota DevFest Baltics konference, kura piedāvās plašu klāstu ar tematiem saistītiem ar mobilo aplikāciju izstrādi un lietu internetu (IoT). Norises datums un vieta – 16. novembris, Jūrmala!

    Jau tagad var iegādāties biļetes uz šo konferenci un šobrīd tās maksā īpaši lēti. Pasteidzies!

    Reklāma

    DevFest Baltics konferences apmeklētājiem būs iespēja noklausīties lekcijas no 15 nozares speciālistiem, kuri ieradīsies pie mums no visas pasaules.

    Šogad tiek paplašināts konferencē apskatāmo tēmu klāsts, tādēļ konferences laikā paralēli nebūs tikai ar Android un iOS cieši saistīti temati. Konferences programmā iekļautās lekcijas ļaus tuvāk iepazīties ar jaunākajām tendencēm un inovācijām tādos tematos kā:

    • Viss par Android un iOS mobilo aplikāciju izstrādi,
    • Mobilo starpplatformu (cross-platform) rīki,
    • UI/UX un prototipēšana,
    • VR un AR,
    • AI, IoT, u.c.

    Konferencē savu dalību ir apstiprinājuši tādi fantastiski eksperti kā Marcin Krzyzanowski, John Sundell un Fernando Cejas. Drīzumā konferences autori sola publiskot informāciju par runātājiem un viņu prezentācijām.

    Šī ir arī lieliska iespēja organizācijām, kuras interesē vietējās IT komūnas attīstība, kļūt par DevFest Baltics partneri un palīdzēt padarīt šo pasākumu pēc iespējas noderīgāku un neaizmirstamu. Ja esat ieinteresēti palīdzēt mums šo konferenci padarīt vēl labāku, mēs lūdzam jūs sazināties ar mums info@devfest.gdg.lv.

    Par organizātoriem: Google Developers Group (GDG) – ir atvērta brīvprātīgo IT entuziastu komūna, kura nodarbojas ar interesantu projektu veidošanu un pieredzes dalīšanos darbojoties ar Google tehnoloģijām. Latvijā GDG ir divas nodaļas – GDG Rīga un GDG Daugavpils. Abas lepojas ar savu dalību DevFest Baltics organizēšanā!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma