Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS sagatavojis 19 mātesplašu modeļus Intel Z390 platformai

    Jaunākie raksti

    ASUS paziņojis, ka sagatavoti veseli 19 mātesplašu modeļi Intel jaunajai Z390 Express platformai. Intel Z390 Express aizstās Z370 Express, piedāvājot pāris uzlabojumus, kas būs nozīmīgi virstaktētājiem un gaidāmajiem Intel astoņu kodolu Whiskey Lake procesoriem.

    Jaunajā Z390 Express mātesplašu sērijā būs plašāks piedāvājums par veco Z370 Express sēriju. Z390 Express sērijas augstvērtīgākās mātesplates būs ar ROG Maximus XI nosaukumu – Maximus XI Hero (ar un bez Wi-Fi), Maximus XI Code, Maximus XI Apex, Maximus XI Formula un Maximus XI Extreme.

    Reklāma

    Vidējā klasē būs pieejami ROG Strix sērijas ATX modeļi: Strix-E, Strix-F, Strix-H, kā arī mini-ITX Strix-I, bet vismaz pagaidām nebūs pieejams neviens micro-ATX Strix-G mātesplates modelis.

    ASUS Prime sērijā gaidāmas tikai trīs mātesplates – Prime Z390-A, Prime Z390M-Plus un Prime Z390-P. Lētākajā TUF Gaming modeļu klāstā ir piecas mātesplates: TUF Z390M-Pro Gaming, TUF Z390M-Pro Gaming Wi-Fi, TUF Z390-Plus Gaming, TUF Z390-Plus Gaming Wi-Fi un TUF Z390-Pro Gaming.

    Intel 9. paaudzes Whiskey Lake procesoru izziņošana gaidāma jau šī nedēļas vidū.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma