Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung bezvadu lādētājs būs paredzēts divu ierīču uzlādei

    Jaunākie raksti

    Baumas norāda, ka šajā rudenī Samsung grasās izlaist jaunu bezvadu uzlādes ierīci, kas spēs vienlaikus uzlādēt viedtālruni un arī rudenī gaidāmo Galaxy Watch viedpulksteni. Samsung Wireless Charger Duo lādētājs gaidāms kopā ar Galaxy Note9 viedtālruņa izziņošanu 9. augustā.

    Samsung Wireless Charger Duo varēs vienlaikus lādēt ne tikai viedtālruni un pulksteni, tā jauda būs pietiekama pat divu viedtālruņu uzlādei. Abus viedtālruņus varēs lādēt ar ātro uzlādi. Pagaidām nav zināms, cik jaudīgs būs Samsung Wireless Charger Duo.

    Tāpat tika baumots, ka Samsung grasās rudenī atgriezties pie Google Wear OS viedajiem pulksteņiem, tomēr, visticamāk, Samsung tomēr pieturēsies pie Tizen operētājsistēmas.

    Citas baumas norāda, ka Apple grasoties rudenī izziņot AirPower uzlādes ierīci veselām trim ierīcēm – vienlaikus varēsi lādēt iPhone, Apple Watch un AirPods. Tiek arī minēt, ka trīs ierīču vienlaicīga uzlāde pamatīgi karsējot gaidāmo AirPower, tāpēc izstrāde aizkavēsies, tas varētu pie pircējiem nonākt tikai 2019. gadā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    NTTW
    24.07.2018 11:36

    Nevajag par daudz ievrimt bezjeedziibaa. Jebkura ieriice, laadeejot uzsilst, uzkarst. Un deelj taa atcelt izlaishas laikus nu nez. Tas nebuus pareizais aizkaveeshanaas iemesls. Skatiisimies uz lietaam nedaudz reaalaak.

    Reklāma