Web Analytics
More
    Reklāma

    Ieguglē “idiots”, saņem Trampa fotogrāfiju

    Jaunākie raksti

    Pretrunīgi vērtētais un vēl uz brīvām kājām esošais ASV prezidents Donalds Tramps pēc savas vēl pretrunīgāk vērtētās Eiropas vizītes ir kritis interneta aktīvistu nežēlastībā.

    No sākuma protestētāji Trampa vizītes laikā Londonā ir Apvienotās Karalistes oficiālajā dziesmu topā iedabūjuši kādreiz populārās ASV grupas “Green Day” kompozīciju “American Idiot”.

    Reklāma

    Taču ar to viss vēl nav beidzies un interneta aktīvisti no Reddit publicējuši lielu skaitu ziņu, kurās bija ietverti prezidenta attēli un vārds “idiot”. Ar šo aktivitāti ir bijis pietiekami, lai Google meklētāja algoritmi abus sasaistītu kopā un šobrīd meklējot Google meklētājā pēc atslēgvārda “idiot”, mēs tik tiešām redzēsim ļoti daudz Trampa fotogrāfijas.

    Šis nav pirmais gadījums, kad Google meklētājam ir mēģināts iebarot neprecīzu informāciju un savulaik no līdzīgām darbībām ir cietuši arī citi politiķi un populāri cilvēki, piemēram, Bils Klintons, kura vārds saistīts ar vārdu “rapist”, jeb izvarotājs.

    Lai arī par šo konkrēto gadījumu Google oficiāli nav izplatījis komentāru, ir zināms, ka meklēšanas gigants teju katru dienu pielāgo Google algoritmus un agrāk vai vēlāk tiks sakārtots arī šis misēklis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma