Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS izziņo ROG Strix Fusion Wireless austiņas

    Jaunākie raksti

    ASUS ROG Strix Fusion Wireless austiņas veidotas tiem spēļu entuziastiem, kuri vēlas ne tikai labu skanējumu, bet arī bezvadu brīvību. ROG Strix Fusion Wireless nodrošina lielisku akumulatora darbību, lai spēles karstākajā mirklī nepaliec bez skaņas.

    ROG Strix Fusion Wireless austiņas ir saderīgas ar PC un PlayStation 4, bezvadu savienojumam tiek izmantota 2.4 GHz frekvence. ROG Strix Fusion Wireless ir divas antenas, lai nodrošinātu stabilu skaņas pārraidi līdz 20 metru attālumā. Tiek uzsvērts, ka ROG Strix Fusion Wireless ir gandrīz bez skaņas aiztures. Ar vienu uzlādi ROG Strix Fusion Wireless austiņas darbosies vismaz 15 stundas.

    Reklāma

    • Savienojums: bezvadu, 2.4 GHz (PC un PlayStation 4)
    • Skaļruņi: 50 mm, neodīma magnēts
    • Pretestība: 32 omi
    • Frekvenču raksturlīkne: 20 Hz – 20 kHz
    • Svars: 360 grami
    • Akumulators: 900 mAh
    • Mikrofons: analogs, 50 Hz – 10 kHz, jutība -39 ± 3 dB

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kartupelis3
    19.07.2018 09:13

    yey, bezvadu… + ka ir arī mikrafons un caur USB. bet mulsina tekstila ausis – vienas biju uzlicis, man liekas, ka nav ērti.. un tak piesvīst un sasmērējas tā drēbe – mazgājamas viņas?
    Un jā, nu jālādē spraužot vadu laikam.. uz galda tātad joprojām mētājas vadi + čakars katru reizi spraust.. Pagaidām laikam vienīgais variants, lai gan padārgs: https://www.1a.lv/datortehnika_preces_birojam/austinas_datoru_skalruni/datoru_austinas/turtle_beach_elite_800_wireless_gaming_headphones_for_ps4_mobile

    Janis Krukovskis
    19.07.2018 09:24
    Reply to  Kartupelis3

    Par to lādēšanu – man, šķiet, ērtāk ir vads, nekā dokstacija+vads, kas aizņem pulka daudz vairāk vietas uz galda.

    Kartupelis3
    19.07.2018 09:33

    austiņas, kad lādējas ar vadu, tāpat jau kaut kur jātur, kaut uz kaut kāda banāna stenda vai nagliņas + stendam tad to vadu var pievilkt kaut kur smuki, no aizmugures, noslēpt. Bišķi jau vairāk vietas aizņems, bet ērtums vnk tās “uzmest” uz stenda, nevis meklēt vada galu un lādēt…

    digitalk
    19.07.2018 19:12
    Reply to  Kartupelis3

    vada lielākais trūkums ir neizbēgama ligzdas nolietošanās līdz pat pilnīgam nekontaktam. dokstacijai tas nedraud. vada lielākā priekšrocība ir iespējā lādēt ausis, kamēr tās tiek lietotas. lai kā man patiktu dokstacijas, bet nākas izvēlēties vadu.

    tiesa, šobrīd nāksies izvēlēties lodāmuru, austiņu štekeris izturēja mazāk par gadu pēc mana pirmā remonta :D

    Kartupelis3
    21.07.2018 17:56
    Reply to  digitalk

    Man arī visas galda austiņas aizgāja ar štekeri.. pēdējās paķēra datora štekeri arī līdz (biju piemirsis, ka nav BT pie “ātrās pauzītes”)
    Izskatās, ka tie manis minētie pludmales bruņurupuči ladējas gan ar doku gan usb.. Bet vai tiešām, >16h baterijas ilgums varētu kādreiz būt nepietiekams? Doks nozīmē, ka austiņām ir sava vieta, kur vienmēr tās tiek “uzmestas”- man liekas daudz mazāka varbūtība palikt neuzlādētām salīdzinot ar vada iespraušanu..
    Var jau diskutēt par vads vs dokstacija, un protams, ka nav jau diskusija vienos vārtos, izbrīna tas, ka piedāvājums gan praktiski tāds ir…

    Reklāma