Web Analytics
More
    Reklāma

    Segway izziņo elektriskās slidas un Ninebot hoverbordus pārveidos par kartingiem

    Jaunākie raksti

    Dažāda veida hoverbordi un žiroskūteri kļūst arvien populārāki arī Latvijā un vismaz Rīgā jau relatīvi bieži sanāk redzēt, ka garām pabrauc kāds no šiem modīgajiem verķiem. Bet var arī saprast, jo šīs ierīces vairs nemaksā kosmosu, bet ļauj ātri un bez piepūles pārvietoties gan pa ceļiem, gan trotuāriem. Pirms kāda gada sanāca izmēģināt Ninebot hoverbordu un jāsaka, ka tā bija interesanta, pozitīva pieredze.

    Šajās dienās varam lasīt, ka Ninebot Ķīnā ir izlaidis promo materiālus, kuros reklamē uzlabojumu komplektu, kas Ninebot ierīci padara par kaut ko līdzīgu kartingam. Komplekts sastāv no rāmja, krēsla, stūres, riteņiem un bremzēm. Izskatās interesanti, taču nekāda plašāka informācija pagaidām nav pieejama. Jāgaida 24. jūlijs, kad šis jaunums tiks izziņots arī ASV tirgū un tad noteikti būs lielāka skaidrība kā tas darbosies un cik tas maksās.

    Reklāma

    Pati ideja Ninebot ierīces padarīt par “kartingiem” nav jauna, jo neskaitāmi cilvēki ir mēģinājuši tās apvienot ar krēsliem.

    Otrs interesants jaunums no Segway (kam pieder Ninebot zīmols) ir Segway Drift W1 elektriskās slidas. Tās droši izskatās pēc lieliskas iespējas ļoti ātri noraut uz mutes, jo kājas mums parasti ir divas un ja katra brauc uz savu pusi, tad rezultāts nav patīkams. Arī šis produkts tiks oficiāli prezentēts vēlāk, šoreiz IFA 2018 izstādē, kas rudenī notiks Berlīnē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Aleksis
    16.07.2018 11:26

    Es tak arī visu laiku saku – ko māžojas ar tām slēpēm, katra iet uz savu pusi un var nomaukt uz mutes. Ņem snowboarda dēli un brauc droši!

    KKTK
    16.07.2018 11:39
    Reply to  Aleksis

    Droši – lauz rokas vai ar seju pret zemi :D

    Reklāma