Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC blokķēdes viedtālrunis Exodus ir gaidāms šajā gadā

    Jaunākie raksti

    HTC Exodus blokķēdes viedtālrunis vēl arvien ir daļēji mītisks, tomēr palēnām sāk iezīmēties dažas viedtālruņa nianses. HTC ir meties uz vienu roku ar CryptoKitties, lai nodrošinātu kriptovalūtu maka darbību viedtālrunī. HTC uzsver, ka HTC Exodus blokķēdes viedtālrunis būs drošākā iespēja uzglabāt un pārvaldīt savas kriptovalūtas.

    Consensus 2018 blokķēdes konferences norises laikā Ņujorkā HTC izziņojis Exodus viedtālruni. HTC Exodus tiks pie uzlabotiem drošības risinājumiem un kriptovalūtu uzglabāšanas iespējām. HTC Exodus atbalstīs Bitcoin un Ethereum kriptovalūtas, kā arī pāris citas mazāk populārās kriptovalūtas. Tehniskajās niansēs HTC pārāk neiedziļinājās. Zināms, ka HTC Exodus būs iegādājams arī veicot norēķinu kādā no populārākajām kriptovalūtām, tomēr cena un plānotais HTC Exodus iznākšanas laiks netika atklāti.

    Reklāma

    Iezīmējusies arī HTC Exodus cena – HTC vadītājs Phil Chen aplinkus izteicies (kad HTC Exodus tika salīdzināts ar Sirin Labs Finney), ka HTC Exodus cena varētu būt ap 1000 dolāriem.

    HTC pēdējie gadi nav bijuši viegli. Šobrīd uzņēmumā strādā aptuveni 5000 darbinieku, kas ir jūtams kritums pret 2013. gada 19 000. Pagājušā gada pirmajos trīs mēnešos HTC piegādāja 2 miljonus viedierīču, šī gada pirmajā ceturksnī – tikai 630 000 ierīču.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    12.07.2018 13:20

    kautkā visi grib ražot trubas par štuku)

    Astro
    13.07.2018 00:36
    Reply to  x

    Es teiktu – visi par katru cenu par savu trubu grib štuku. Un nav svarīgi cik tā tiešām vērta…

    Reklāma