Web Analytics
More
    Reklāma

    Sirin Labs izziņo Finney – pirmo blokķēdes viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Sirin Labs tikko izziņojis pasaulē pirmo blokķēdes viedtālruni Finney. Uzreiz rodas jautājums – kas tad īsti ir blokķēdes viedtālrunis. Cik var noprast no Sirin Labs teiktā, tad blokķēdes viedtālrunis izmantos Android operētājsistēmas lietotnes, bet vienlaikus varēs izmantot arī drošākas blokķēdes lietotnes. Blokķēdes lietotnes, protams, saistītas ar kriptovalūtu darījumiem un uzglabāšanu.

    Sirin Labs Finney viedtālrunis tiks pie 6.0 collu ekrāna, to darbinās pielāgota Android 8.1 Oreo operētājsistēma. Finney viedtālrunis saņems modernu Snapdragon 845 procesoru kopā ar 6 GB RAM un 128 GB atmiņu. Finney būs 12 megapikseļu kamera un 3000 mAh akumulators. Te laikam der norādīt, ka mājaslapā vēl tehniskā specifikācija nav atjaunota.

    Reklāma

    Pagaidām nav zināms, vai Finney viedtālrunis tiks arī pie pirkstu nospiedumu nolasītāja aiz ekrāna aizsargstikla. Pirkstu nospiedumu nolasītājs izvietots tehniskās specifikācijas sadaļā pie ekrāna, kas arī liek domāt par jaunās tehnoloģijas atnākšanu pēc gandrīz divu gadu gaidīšanas.

    Plānotā Sirin Labs Finney cena ir 999 dolāri. Nav zināms, kad tieši Finney varētu nonākt pārdošanā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    wils
    10.05.2018 10:35

    Kur ta palika just5 ar saviem coinphone?

    madarasaule
    10.05.2018 12:04

    Būtu jēga, ja ar šiem varētu rakt. Un vienlaicīgi ziemā rokas sildīt.

    NTW
    12.05.2018 19:58

    Ja shim telefonam varees unlockot bootloader un uzlikt custom rom bez blockchain vai kas saistiits ar kriptovaluutu tad ir veerts pirkt. Citaadi man kretinee viss kas saistiits ar kripto valuutu.

    Reklāma