Web Analytics
More
    Reklāma

    Philips TV sadarbosies ar audio jomas līderi – Bowers & Wilkins

    Jaunākie raksti

    Philips un leģendārā britu audio inženierijas kompānija Bowers & Wilkins ir piekrituši jaunai vairāku gadu sadarbībai, lai veidotu nevainojamus produktus, kas ieviesīs jaunus vizuālos un audio standartus TV ražotāju pasaulē. Šī sadarbība būs viens no saistošākajiem notikumiem TV tehnoloģiju nozarē, no kuras gaidīs jaunus tehnoloģiskos sasniegumus nozarē.

    Jaunā sadarbība apvienos abu kompāniju tehnoloģijas un zināšanas, kas ļaus apvienot vienā – labāko iespējamo TV attēla kvalitāti un labāko iespējamo audio kvalitāti. Pirmais šīs sadarbības rezultāts būs redzams jau šogad IFA izstādē Berlīnē.

    Reklāma

    Abām kompānijām ir tradīciju izgudrot un ražot nozīmīgākās tehnoloģijas pašiem uz vietas, ar pilnu kvalitātes kontroli visos produktu izgudrošanas un ražošanas posmos. TP Vision ir rūpīgi strādājusi, lai nodrošinātu, ka Philips TV produkcija ir atpazīstama ar sava attēla kvalitāti un Ambilight tehnoloģiju. Bowers & Wilkins ir ilgstoši strādājuši pētījumu un inovāciju jomā, lai sasniegtu patiesi labāko skaņas kvalitāti jebkurā formātā.

    Martijns Smelts, TP Vision pārstāvis: “Pārāk ilgi, kā industrija, mēs esam atļāvuši sliktu skaņas kvalitāti saistībā ar kopējo TV veikumu. Tāpēc esmu ļoti apmierināts, ka mēs varam sadarboties ar pasaules labāko audio kompāniju Bowers & Wilkins, lai pārliecinātos par to, ka nākotnē mūsu Philips High End TV skaņa sniegs unikālu pieredzi.”

    Ričards Campbels, Bowers & Wilkins pārstāvis: “Mūsu jaunā sadarbība ar TP Vision rada fantastisku iespēju pārveidot skaņas parametrus un veiktspēju televizoros. Jaunais un lieliskais Philips TV produktu klāsts iepazīstinās mūsu jau zināmo audio veiktspēju jaunai patērētāju grupai, kuri pirmie varēs izbaudīt nepārspējamo skaņu, ko nodrošina tikai Bowers & Wilkins.”

    Sadarbību vēl produktīvāku dara to galveno inženiertehnisko centru atrašanās Eiropā. TP Vision ar savu Inovācijas Centru atrodas Gentē, Beļģijā, bet Bowers & Wilkins nesen veica lielas investīcijas savā inovāciju centrā Anglijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    02.07.2018 23:08

    Nu kas tā par ākstīšanos? Vai tad televizoram līdzi nāks 1m brīvi stāvošas tumbas? Nu tak nē – ieliks kalitatīvāku midi ar “Bowers & Wilkins” bļembu.

    P.
    03.07.2018 09:45
    Reply to  KKTK

    Pie tam to ieliks televizora aizmugurē pret sienu un 1 gab.

    P.
    03.07.2018 09:46
    Reply to  KKTK

    Un nosauks kā Virtual Surround by Bowers and Wilkins. Deep bass, crystal clear sound technology.

    Elvis Meisters
    05.07.2018 13:16

    Viņi labāk varēja salabot fona gaismas izplūšanu virspusē. No sāna skatoties 1400 eiro teļuks izskatās sliktāk nekā LG pa 600.

    Reklāma