Web Analytics
More
    Reklāma

    AOC paplašina savu spēļu līniju ar jauniem G1 sērijas starta līmeņa ieliektajiem monitoriem

    Jaunākie raksti

    Displeju speciālists AOC izziņo G1 sēriju ar trīs jauniem ieliektajiem modeļiem C24G1, C27G1 un C32G1, kas aptver 23.6” (59,94 cm); 27” (68,58 cm) un 31.5” (80,01 cm) ekrānu izmērus. Dizains ar sarkanajiem akcentiem un agresīvajiem izliekumiem (1500R uz 1800R) nodrošina lielisku spēlēšanu ar iegremdēšanās sajūtu. Jaunā sērija ir aprīkota ar VA paneļiem un atbalsta Full HD (1920 x 1080 pikseļi) izšķirtspēju. Šie monitori ir paredzēti sacensību līmeņa geimeriem. Tiem ir attēls ar augstu kontrasta līmeni ar dziļu melno krāsu un dzīvām krāsām ar 144 Hz atsvaidzes intensitāti, 1 ms MPRT (Moving Picture Response Time) reakcijas laiku un plašiem skata leņķiem 178°/178°. Lai padarītu spēlēšanu maksimāli plūstošu, šiem monitoriem ir AMD FreeSync atbalsts, kas atbrīvo spēlēšanu no raustīšanās un attēla “plēšanas”, Low Input Lag padara vizuālo atgriezenisko saiti ātrāku, AOC Game Color režīms atbalsta piesātinājuma un attēla detaļu regulēšanu, kā arī jaunais “Dial Point” krustenisko līniju pārklājums palīdz geimeriem precīzi tēmēt FPS spēlēs.

    Reklāma

    Geimeriem vairs nav jāizvēlas starp elegantu dizainu, ātriem paneļiem, precīzām krāsām un ieliekumu, kas dod iegremdēšanās sajūtu. Ar jauno AOC G1 sēriju visas šīs funkcijas un dizains apvienojas vienā.

    G1 sērija runā pavisam jaunā dizaina valodā. Visiem modeļiem ir elegants dizains bez apmalēm 3 malās, tādēļ tas izskatās ļoti kompakts un ļauj bez problēmām izveidot daudzmonitoru konfigurācijas, padarot tās par reālistiskām kaujas stacijām. Divi jaunās sērijas monitori (C24G1 un C27G1) ir aprīkoti arī ar ergonomisku statīvu ar 130 mm augstuma regulēšanu un -35°/+35° grozīšanas leņķi, lai geimeri varētu saglabāt savu optimālo skatīšanās pozīciju. Pateicoties izliekuma ļoti mazajam rādiusam 1500R (C24G1) vai 1800R (C27G1 un C32G1), lietotāji sajutīsies notverti un pilnībā iegremdējušies virtuālajā pasaulē.

    Visi trīs modeļi ir aprīkoti ar AMD FreeSync tehnoloģiju, kas sinhronizē grafisko procesoru un monitoru, tādēļ kadri tiek rādīti tad, kad tie ir gatavi, tādā veidā samazinot ievades aizkavi un raustīšanos, ko izraisa V-Sync, vai attēla “plēšanu”, ka izraisa nesaderīgi kadri. 144 Hz atsvaidzes intensitāte un ātrais reakcijas laiks 1ms (1ms MPRT, ja nepieciešams; to var noregulēt uz 4ms GtG) dod spēlēs “pieslēgšanās” sajūtu, ievērojami samazinot kustības izplūšanas efektu. G1 sērijai ir ļoti zema ievades aizkave, kas nozīmē, ka lietotāju darbības transformējas vizuālajā atgriezeniskajā saitē bez pamanāmas latentuma, ko izraisa monitora apstrādes procesi.

    Ar vēl vienu unikālu funkciju AOC Game Color lietotāji var mainīt krāsu piesātinājumu, lai iegūtu labākus pelēkā toņa līmeņus un attēlu detalizāciju. Kamēr lietotāji var pilnībā pielāgot krāsas, pikseļu pārsātinājumu un citus iestatījumus un saglabāt tos dažādās Gamer konfigurāciju programmās, G1 spēļu režīma iestatījumi ietver arī gatavus FPS, Racing, RTS režīmus, kas nodrošina ērtus rādītājus dažādiem žanriem.

    Spēļu veterāni gan jau atcerēsies dienas, kad krāsoja ekrānu ar marķieri vai līmēja uzlīmes, lai atzīmētu centru. Tagad šī funkcija ir iebūvēta monitorā, AOC “Dial Point” uzklāj krusteniskas līnijas, lai FPS geimeriem padarītu tēmēšanu ērtāku un vieglāku.

    G1 sērijas VA paneļi apvieno labākos rādītājus no TN un IPS paneļiem un uzlabo to sniegumu. G1 sērijas skatīšanās leņķi ir salīdzināmi ar parastajiem IPS paneļiem (178/178), un ātrie 144 Hz, 1 ms paneļi izlīdzinās ar mūsdienu TN paneļiem ar daudz labāku krāsu precizitāti un skatīšanās leņķiem. Bet vēl svarīgāk, ka VA paneļiem ir 2-3 reizes lielāks kontrasts kā TN un IPS.

    G1 sērija ietver bagātīgas savienojamības iespējas, ieskaitot 2 x HDMI, DisplayPort, austiņu izvadu un VGA priekš vecākas paaudzes displeju avotiem.

    AOC G1 sērija ļauj spēlēt spēles daudzas stundas; AOC Low Blue režīms samazina kaitīgo zilo gaismu, savukārt AOC Flicker-Free tehnoloģija regulē fona gaismu ar DC (Direct Current), nevis PWM (Pulse Width Modulation), kas padara lietošanu ērtāku.

    23.6” ieliektais C24G1 un 27” ieliektais C27G1 būs pieejami 2018. jūlijā ar ražotāja ieteicamo mazumtirdzniecības cenu 199,00 € un 249,00 € attiecīgi. Tiek plānots, ka lielākais ieliektais 32” C32G1 būs pieejams 2018. gada augustā ar ražotāja ieteicamo mazumtirdzniecības cenu 299,00 €.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma