Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī Latvijā Mercedes-Benz auto īpašniekiem pieejama Mercedes Me mobilā lietotne

    Jaunākie raksti

    Arī Latvijā Mercedes-Benzīpašniekiem ir pieejama mobilā aplikācija Mercedes Me, ar kuras palīdzību automašīnu īpašnieki var kontrolēt sava transportlīdzekļa durvju attālinātu bloķēšanu, redzēt degvielas līmeni, noteikt transportlīdzekļa atrašanās vietu, plānot maršrutu un nākamo apkopes veikšanu, saņemt atgādinājumu par neaizslēgtām durvīm, veikt telediagnozi, kā arī attālināti veikt vairākas citas darbības.

    Jaunais pakalpojums Latvijā ir pieejams visiem Mercedes-Benz modeļiem, kas ražoti, sākot no 2017. gada novembra, un kam ir uzstādīts komunikācijas modulis Mercedes Me izmantošanai. Tiem ir jābūt arī reģistrētiem Mercedes Me interneta vietnē. Turklāt ar vienu lietotni ir iespēja kontrolēt pat vairākus spēkratus vienlaicīgi. Pašu mobilo lietotni var lejupielādēt jebkurš lietotājs App Store vai Google Play Store.

    Reklāma

    Ilze Zoltnere, SIA Domenikss valdes locekle: “Šī aplikācija un tās iespējas atver jaunu lappusi auto industrijas nozarē. Tā ne tikai piedāvā papildu drošības un maršruta plānošanas iespējas, bet arī paredz pilnīgi jaunu skatu uz automašīnu aprūpes un negadījumu pārvaldīšanu, kā arī palīdz savstarpēji apmainīties ar pieredzi Mercedes automašīnu īpašniekiem. Galvenā pievienotā vērtība, lietojot Mercedes Me, ir laika ieguvums, ļaujot Mercedes īpašniekiem kļūt produktīvākiem, veltīt vairāk laika ikdienā svarīgām lietām – biznesam, atpūtai, ģimenei.”

    Šobrīd mobilā aplikācija paredz sekojošas funkcijas:

    • Durvju attālinātā bloķēšana
    • Apsildes programmēšana
    • Transportlīdzekļa atrašanās vietas noteikšana
    • Ceļa plānošana, karšu atjaunošana tiešsaistē
    • Uzlādes iestatījumu programmēšana hibrīd auto modeļiem
    • Negadījumu un bojājumu pārvaldība
    • Ģeogrāfiskā transportlīdzekļa pārvaldīšana
    • Apkopes pārvaldīšana, telediagnoze
    • Mercedes-Benz ārkārtas izsaukuma sistēma (SOS zvans) un citas ikdienā noderīgas papildiespējas.
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LAN
    15.06.2018 15:33

    Preses relīzē minēts, ka var regulēt apsildi, savukārt video saka, ka ieslēgt dzinēju un auto nodrošinās iepriekš iestatīto temperatūru. Vispār šo pasniedz kā baigo inovāciju, taču Tesla jau piedāvā lietotni kādu laiku ar tiešām noderīgām funkcijām. Varbūt Mercedes automašīnās vēl ir kasešu atskaņotāji?

    Kristaps Skutelis
    15.06.2018 15:38
    Reply to  LAN

    Nu nav šis nekāda inovācija un unikalitātes vārdiņus no relīzes jau krietni izravēju. Principā šis ir tas pats, kas ir jau arī citiem auto ražotājiem. Piemēram, Opel, ko testējām pirms laika https://kursors.lv/2017/02/26/kursors-izmegina-opel-onstar-palidzibas-asistentu/

    Andris P
    19.06.2018 14:57

    Žēl, bet tehnisku iemeslu dēļ mašīnu pagaidām nevar piereģistrēt. Tā ir norādīts aplikācijā.

    x
    19.06.2018 15:06
    Reply to  Andris P

    tas nav sliktākais. varēja nogļukot ar paziņojumu – saturieties, jūsu auto ir nobloķēts, sazinieties ar ofic. mb izplatītāju.

    Reklāma