Web Analytics
More
    Reklāma

    Jau rīt Liepājā notiks pirmais “IT Waffle Meetup”

    Jaunākie raksti

    14. jūnijā notiks Liepājā pirmais IT pārstāvju tīklošanās pasākums ‘IT Waffle Meetup’. Tā iniciatori ir Liepājā strādājošie IT nozares profesionāļi. Tikšanās mērķis ir, ēdot gardas vafeles, veicināt IT sfēras pārstāvju iepazīšanos,  apmainīšanos ar pieredzi, kā arī vakara pavadīšana kopā ar līdzīgi domājošiem.

    ‘IT Waffle Meetup’,  kas turpmāk plānots, kā ikmēneša pasākums IT nozares pārstāvjiem, būs trīs satura bloki – pieredzes stāsti, neveiksmes stāsti (fuckup stories) un ierīču prezentācijas.

    Reklāma

    Pirmajā ‘IT Waffle Meetup’ par savu pieredzi pastāstīs programmētāja Agate Ambulte, kura pēc vairāku gadu darba vienā no Baltkrievijas vadošajām IT uzņēmumiem ir atgriezusies dzimtajā Liepājā.

    Tturpinājumā elektronisko autostāvvietas pulksteņu jeb ‘Parkingtimer’ radītājs Sindijs Eizengraudiņš pastāstīs par jaunuzņēmuma veidošanā pieļautajām kļūdām un gūtajām mācībām.

    Visa vakara garumā būs iespēja izmēģināt ‘WildWeel’ un uzdot jautājumus tā izstrādātājam Jānim Kozlovskim. Un tas viss, baudot vafeles.

    Tikšanās notiks 14. jūnijā plkst. 18.00 ‘Coworking Liepaja’, Vecajā Ostmalā 24, 4. stāvā – jaunas iepazīšanās, foršas sarunas par IT un vafeles garantētas!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    13.06.2018 20:54

    parīt cilvēki prasīs kur biji? Vafelē…

    Reklāma