Web Analytics
More
    Reklāma

    BlackBerry KEY2 – visdrošākais Android viedtālrunis

    Jaunākie raksti

    BlackBerry paši viedtālruņus vairs neražo, šis darbiņš ir licencēts TCL, kas šobrīd atbild par BlackBerry Android viedtālruņu ražošanu un programmatūras atjaunināšanu. TCL tikko izziņojis BlackBerry KEY2 modeli, ko uzreiz nodēvējis par pasaulē drošāko Android viedtālruni.

    BlackBerry KEY2 piedāvās divu dienu darbības laiku ar vienu uzlādi, tam ir 6 GB RAM un 64 GB vai 128 GB atmiņas versijas ar iespēju ievietot microSD atmiņas karti. BlackBerry KEY2 saņēmis Smart Battery Experience, kas mācās lietotāja paradumus, lai paredzētu, cik ilgi var atļauties lādēt akumulatoru vai piedāvātu veikt akumulatora uzlādi, lai viedtālrunis nepārstātu darboties kādā svarīgā sanāksmē.

    Reklāma

    BlackBerry KEY2 ir DTEK by BlackBerry lietotne, kas parāda viedtālruņa drošības parametrus, lietotne arī ērti ļauj pārskatīt un pielāgot citu lietotņu pieeju datiem, kamerai, atrašanās vietai u.tml.

    BlackBerry KEY2 darbina Qualcomm 660 procesors, tam ir 4.5 collu skārienekrāns ar Gorilla Glass aizsargstiklu, Android 8.1 Oreo, 3500 mAh akumulators un divas galvenās 12 megapikseļu kameras.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma