Web Analytics
More
    Reklāma

    Arvien biežāk izskan sūdzības par trauslu iPhone X kameras aizsargstiklu

    Jaunākie raksti

    Vietnē Reddit un daudzviet citur tīmeklī arvien biežāk redzamas sūdzības par Apple iPhone X izturību – viedtālrunim esot problēmas ar kameras aizsargstiklu. Pagaidām lietotāji apgalvo, ka Apple ne reizi nav mainījis iPhone X kameras stikliņu garantijas ietvaros.

    Ko tieši dara Apple? Protams, tiek paņemta nauda par iPhone X nomaiņu. Maksa par šo pakalpojumu ir 549 dolāri.

    Gandrīz visi iPhone X lietotāji ar ieplaisājušiem kameras aizsargstikliem apgalvo, ka viedtālrunis nav ne mests, ne sists. Daži apgalvo, ka iPhone X aizsargstiklu ietekmējot zemas āra temperatūras. Citi atkal apgalvo, ka aukstais laiks nav saistāms ar iPhone X stikliņa ieplīšanu.

    Apple jau kopš iPhone 7 laikiem kameras aizsargstiklam izmanto safīru, bet arī kopš iPhone 7 laikiem daudzi lietotāji ir apšaubījuši Apple izmantotā safīra stikla kvalitāti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    25.05.2018 10:51

    cilvēki nopērk iekārtu par lielu naudu un nejēdz rūpēties par to))
    nevar nosargāt – nu, lieto kautko par 100eiro, ar mazu ekrānu un biezu plēvi pa virsu.
    apple ir pelnošs uzņēmums, nevis bērnudārzs kas visiem mainīs ekrānus par baltu velti.

    Kristaps
    27.05.2018 15:56
    Reply to  x

    Nu vai tad neatceries, ka LG G5, G6, V20 un arī Galaxy S7 kameras aizsargstikliņi paši no sevis mēdza ieplīst? Pilnīgi iespējams, ka iPonu tāda pati bēda piemeklējusi.

    ProxyFromDeep
    25.05.2018 11:34

    Nu jau aptuveni gadu ikdienas darbs ir saistīts ar āboļiem . Neatminos kaut reizi , kad kautkādas plaisas stiklos būtu radušās pašas no sevis . Vienmēr pavadījumā ir buktes , korpusa deformācijas u.c. gravitācijas ietekmes pēdas …

    Puika
    25.05.2018 21:27

    Man vakar vēlreiz truba piedzīvoja kritienu. Šoreiz gan tikai no 1,5m augstuma un uz parketa (nevis no 2m augstuma un uz flīzēm). Ne skrambiņas atkal. Bet, ja būtu cietis piemēram kameras stikls, tad es Reddit uzrakstītu, ka man kameras stikls saplīsa pats no sevis, un Apple negrib maitas tādi par velti mainīt, un Artis Ābols atsauktos uz manu vēstījumu un rakstītu, ka Apple kameru stikli plīst paši no sevis, jo tā ir rakstīts Reddit vietnē:D

    P.S. Es zinu, ka Reddit bija 1 no pirmajām vietām, kur parādījās informācija par Apple akumulatoru sāgu, bet tas tāpat nepadara Reddit par uzticamu ziņu avotu uz ko kaut cik sevis cienošs portāls atsaucas:)

    Reklāma