Web Analytics
More
    Reklāma

    Philips izziņo 221B8 un 243S5 Full HD monitorus

    Jaunākie raksti

    MMD, vadošs tehnoloģiju uzņēmums un Philips monitoru zīmola licences partneris, ziņo par jaunu 21.5” Philips Full HD monitoru ar plašu funkciju aprīkojumu. Aptverot modernu tehnoloģiju un opciju spektru, jaunais Philips 221B8LJEB nodrošina dzīvas krāsas un precīzas detaļas, lai palīdzētu uzlabot lietotāja produktivitāti visas darba dienas garumā. Un, ja ir nepieciešams plašāks skata laukums, Philips 243S5LJMB pamata monitors apvieno efektīvu 23.6” Full HD displeju ar videi draudzīgām funkcijām.

    Ideāla darba vieta sākas šeit

    Jaunais Philips 221B8LJEB Full HD monitors ietver dažas no vērtīgākajām, modernākajām funkcijām, kas ir priekšnosacījums, lai darba vietu padarītu lielisku un ražīgu. Piemēram, sākot ar ekskluzīvu SmartImage tehnoloģiju, kas pastāvīgi analizē ekrānā redzamo saturu, lai optimizētu tā sniegumu. Atkarībā no veicamā darba lietotājs var izvēlēties starp vairākiem režīmiem – Biroja, Foto, Filmas, Spēļu un citiem – un ļaut SmartImage pielāgot kontrastu, krāsu piesātinājumu un asumu, lai sniegtu vislabāko attēlu tā brīža pielietojumam. Papildus ir pieejams īpaši izstrādāts Ekonomiskais režīms, kas samazina elektroenerģijas patēriņu, vienlaicīgi nodrošinot īsto displeja režīmu ikdienas biroja pielietojumiem.

    Reklāma

    21.5” TFT-LCD panelī tiek izmantota arī Flicker-free W-LED fona apgaismojuma sistēma, lai regulētu spilgtumu un samazinātu acu nogurumu. Savukārt dabiskākiem un dzīvei pietuvinātiem attēliem SmartContrast tehnoloģija automātiski pielāgo krāsas un kontrolē fona gaismojuma intensitāti, pastiprinot kontrastu, lai iegūtu bagātākus, tumšākus toņus video, spēlēs, fotogrāfijās un attēlos. Ilgtermiņa rūpēm par redzi Philips LowBlue režīms samazina īsviļņu zilo gaismu, ko rada LED displeji, novēršot potenciālos redzes bojājumus gadu gaitā.

    Ergonomiski fokusētais 221B8LJEB nebūtu pabeigts bez papildu īpašajām funkcijām, piemēram, EasyRead režīma. Papīra lasīšanai pietuvinātu efektu un elastību atbalsta SmartErgoBase – īpaša monitora pamatne, kas atvieglo augstuma, grozīšanas, sagāšanas un pagriešanas leņķu pielāgošanu individuālajām vajadzībām.

    Kur efektivitāte tiekas ar uzticamību

    Šodien tiek izziņots arī par izturīgo monitoru Philips 243S5LJMB, kas sniedz lielisku attēla kvalitāti, pateicoties dzīvajām krāsām. Tās nodrošina dzīvsudrabu nesaturošais TFT-LCD panelis apvienojumā ar SmartContrast tehnoloģiju. 243S5LJMB ir aprīkots ar visu, kas nepieciešams tūlītējai produktivitātei. Tam ir kompakts dizains, lai ietaupītu vietu, vienlaicīgi sniedzot plašu 23.6” Full HD skatu. VESA stiprinājuma opcija padara to par lielisku risinājumu jebkurā vidē, kur ir mazāk vietas uz galda.

    Pieslēgti apkārtējai pasaulei

    Digitālajā darba vietā jāspēj atbalstīt dažādas savienojamības opcijas. Šī iemesla dēļ šie abi jaunie monitori ir aprīkoti ar pilnu digitālo un analogo opciju klāstu, kā DVI-D, HDMI un VGA portiem. 221B8LJEB monitoram iekļauta arī DisplayPort 1.2 tehnoloģija, kas ļauj saslēgt vairākus monitorus ķēdē (daisy-chaining). Ir pieejams arī viegli sasniedzams austiņu savienotājs un divi integrēti augstas kvalitātes 2W stereo skaļruņi, kas īpaši piemēroti multimediju lietošanai, sadarbībai un komunikācijai.

    Bagāts funkciju klāsts visām nepieciešamībām

    Atzīstot, ka katra darba vieta ir unikāla, Philips piedāvā pilnu profesionālu monitoru klāstu, kas jau no pašiem pamatiem ir izstrādāts produktivitātei un ergonomikai, atbilstoši dažādu izmēru organizāciju vajadzībām. Jaunais 221B8LJEB pieder slavenajai B8 līnijai, kas piedāvā ekoloģiski draudzīgas displeju opcijas ar 22” TN līdz 27” IPS paneļiem, ekrānu izšķirtspēju no Full HD līdz Quad HD ar 1,074 miljardiem krāsu, kā arī USB 3.0 portus ar ātru uzlādi. Turpretī jaunais Philips 243S5LJMB izceļ dažas īpašības no atsvaidzinātās S5 līnijas, kur ir pieejamas arī ergonomiskās opcijas ar paplašinātiem portiem un grozīšanas/sagāšanas/augstuma funkcijām. Abām monitoru līnijām ir kopīga ilgtspējīga konstrukcija, lai samazinātu ietekmi uz vidi visa produkta dzīves cikla laikā un palīdzētu uzņēmumiem samazināt darba izmaksas, pateicoties atbilstībai aktuālajiem enerģijas standartiem un elektroenerģijas taupīšanas funkcijām.

    Philips 243S5LJMB būs pieejams šī mēneša laikā, savukārt Philips 221B8LJEB būs pieejams 2018. gada jūnijā, un tā ieteicamā mazumtirdzniecības cena būs 139€.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    12 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    21.05.2018 09:41

    Lielajam malas ir pabaismīgas

    GundarsBarons
    21.05.2018 11:06

    Kā jau parasti… Kāds FullHD??!!! Sen jau ir izstrādātas, attīstītas tehnoloģijas, ir matricas, lai liktu 4K. Bet tā vietā atkal kārtējo absolūti prasto lietu(lai neteiktu kaku) mēģina saiņot spožā papīrīti un pasniegt par šokolādi. Kārtējā dzeja par tādiem un tādiem nevienam nevajadzīgiem štruntiem, lai attaisnotu, to, ka nekas jauns tas patieesībā nav. Ja vajag detalizāciju, tad pat ar 4K ir nepietiekami. Lai nebūtu diognālām strīpām zāģis, lai bildes grauds nepadarītu bezjēdzīgas. Telefonos jau sen spēj ielikt 500+ppi, bet monitoros bakstās ar tiem pašiem 100+. Es vēl saprastu, ja masu produktu, bet te “piedāvā pilnu profesionālu monitoru klāstu”. Preses relīze uz tūkstoti vārdiem, bet reāli nespēj atšķirt vai šis monitors ir izlaists pirms 2000.gada vai šodienas uberjaunums. Jā, protams publikai jau neko citu nevajag un tie daži, kuri grib adekvātu produktu nav ņemami vērā.

    Lapsinieks
    21.05.2018 11:18
    Reply to  GundarsBarons

    viss normāli. nevajag 4K ne ofisam, ne adobes CS, ne autodad. Video apstrādei vajag, bet tur citi izmēri, citas prasības. un tiem “dažiem” ir kaudze adekvātu produktu

    GundarsBarons
    21.05.2018 17:49
    Reply to  Lapsinieks

    Ak tad tu zini labāk ko vajag un ko nē. Es atkal ko citu zinu no pieredzes

    Lapsinieks
    21.05.2018 18:19
    Reply to  GundarsBarons

    nē, manām acīm pietiek telefonā ar full HD. datoram – man nevajag 4K – 20 gadus maketēju, ilustrātors, fotošops, drusku autocad, prezentācijas taisu un daudz rakstu. Porņukus skatos uz lielā TV – tas gan ir 4K, bet satura nav… un ja godīgi – uz 60 collām no 4 metriem atšķirību baigi redzēt nevar. tur citi parametri svarīgāki – bitreic’n’šit

    Tev cita pieredze – čapo uz bodi un pērc! Pilni veikali ar 4K monitoriem īpaši pieredzējušiem jūzeriem! No offence!

    GundarsBarons
    21.05.2018 19:13
    Reply to  Lapsinieks

    Man arī telefonā pietiek pat ar nepilno HD. Bet darba ekrānam vajag vairāk. Un te par ekrāniem ir stāstīts. Tip, par pro…

    Lapsinieks
    21.05.2018 21:50
    Reply to  GundarsBarons

    un es Tev tieši to arī saku. Pro nav tikai videomontētāji, arī ofisa darbinieki, grāmatveži ir pro. Es tiešām nesaprotu ko spirinies. Izlasīji specenē HD, Tev neder – ejam tālāk

    x
    21.05.2018 11:24
    Reply to  GundarsBarons

    ir jau, ir kā saki. bet tam pašam autobraucējam, lai aizkratītos līdz birojam un bērnus līdz pulciņam, nevajag auto ar iemetinātu drošības karkasu un wrc dzinēju. var tādā braukt ikdienā pa koplietošanas ceļiem, bet reāli ieguvums ir tikai iztēlē.

    GundarsBarons
    21.05.2018 17:51
    Reply to  x

    Te stāsta par profu līmeņa tehniku.. Vai to pro piekabina, lai ikdienas lietotājs sajūtas uzreiz meistara līmenī?

    Lapsinieks
    21.05.2018 18:20
    Reply to  GundarsBarons

    Tu domā, ka ppt taisītājs nav profesionālis? ka vid klerks ar ekseļiem nav profesionālis?

    x
    21.05.2018 22:44
    Reply to  GundarsBarons

    te stāsta par biroja moņiem, precizējot par slaveno b8 un atsvaidzināto s5 līnijām . “Philips piedāvā pilnu profesionālu monitoru klāstu” – relīzē ir sevi jāslavē, ja jau nauda par relīzi samaksāta, viņi saka ka laptopu ērā monis uz kājas ar pāris ieejām skaitās ārpus ikdienas patērētāju vajadzībām. tie, kas iztiek ar laptopu, iespējams, ka piekritīs.

    ps līdz cenai izlasīji?) 140eiras nav pro monitoru cena.

    kas attiecas uz mani, tad 22″ fhd uz stabilas kājas ar 3 bāzes regulējumiem man patīk labāk par 24″ 4k hdr, kam augstums regulējams vienā veidā – apakšā paliekot biezu grāmatu. kādam citam augstums nav svarīgs – lieliski, katrs pērk sev vajadzīgo.

    digitalk
    21.05.2018 13:14
    Reply to  GundarsBarons

    kāds tev jaudīgs fantāzijas lidojums! :)

    Reklāma