Web Analytics
More
    Reklāma

    Google plāno ierīces izmantošanas uzskaites rīku Android operētājsistēmai

    Jaunākie raksti

    Jau šovakar sākas Google ikgadējā I/O konference. Tās laikā gaidāma vesela čupa ar Android, Chrome, Wear OS, Google Assistant, Waymo un citiem jaunumiem. Dīvaini, bet par Google Pixel 3 viedtālruņiem šogad baumu tikpat kā nav.

    Pēdējās baumas norāda, ka Google grasās izziņot Android operētājsistēmas rīku, kas uzskaitīs ierīces izmantošanas laiku. Tu varēsi par sevi redzēt visu informāciju – cik laika vispār pavadīji pie viedtālruņa ekrāna, cik ilgi atvērta bijusi katra lietotne. Tiek pieļauts, ka jaunais uzskaites rīks būs daļa no Google Family Link pakalpojuma, kas gan pie mums nav pieejams.

    Reklāma

    Lai varētu izmantot šo risinājumu Android ierīce ir jālieto gan vecākiem, gan bērnam. Vecāki no sava viedtālruņa var izskatīt (apstiprināt vai noraidīt to uzstādīšanu) lietotnes, ko bērns vēlas uzstādīt no Google Play lietotņu veikala. Tāpat vecāki var redzēt statistiku par telefona izmantošanu (cik bieži tas tiek izmantots un kādas ir populārākās lietotnes). Vecāki var arī uzlikt ierobežojumus, kas noteiktos laikos noslēdz ierīci gan pa dienu, gan iestatīt noteiktu mācīšanās vai gulētiešanas laiku. No Family Link vecāki var pielāgot arī Google produktus, piemēram, Search meklētāju un Chrome tīmekļa pārlūku bērna ierīcē. Šī lietotne ir izmantojama arī bērniem, kas vēl nav sasnieguši 13 gadu vecumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    08.05.2018 22:29

    Beidzot zombiji varēs redzēt, ka ir zombiji.

    Reklāma