Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā pieejami jaunākie LG OLED televizori ar α9 inteliģento procesoru

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) 2018. gada OLED televizoru modeļu klāsts pieejams arī Latvijā. Veikalos pieejami C8, B8 un E8 sērijas modeļi 65 un 55 collu izmēros. Šie jaunie modeļi izceļas ar moderno α (Alfa) procesoru, kas par 35% uzlabo veiktspēju, nodrošina labāku attēlu apstrādi un palielina veiktspējas ātrumu līdz pat 50%. Šie TV veicinās LG pozīcijas stiprināšanu globālajā premiumtelevizoru tirgū, prognozēm liecinot, ka OLED televizoru pārdošanas apjoms pasaulē šogad sasniegs 2,5 miljonus vienību, salīdzinot ar 1,6 miljoniem vienību pērn.

    Pateicoties LG α9 inteliģentajam procesoram, skatītāji spēs izbaudīt uzlabotu attēla kvalitāti un precīzākas krāsas praktiski no jebkura skatīšanās leņķa, kā arī ideālus melnos toņus, kas ir LG OLED televizoru kvalitātes zīme. Attēla kvalitāte kopā ar Dolby Atmos skaņu šī gada LG televizoru modeļos sniegs patērētājiem iegrimstošu skatīšanās pieredzi. α9 inteliģentais procesors nodrošina iespēju attēlu demonstrēt high frame rate (HFR) formātā. Šim formātam tiek prognozēta strauja attīstība, pateicoties īpaši uzlabotajai attēla kvalitātei nākotnē. Šī ir laba ziņa filmu cienītājiem, jo šogad LG atbalstīs visus populārākos HRD formātus, un par satura tehnisko specifikāciju nav jāuztraucas.

    Reklāma

    LG α9 inteliģentais procesors nodrošina reālistiskus attēlus ar pārsteidzoši bagātīgām krāsām, asumu un piesātinātību lielākam reālismam. Šī procesora pamata inovācija ir skaņas samazināšanas četru posmu process, kas iekļauj divreiz vairāk posmu salīdzinājumā ar tradicionālajām tehnoloģijām. Algoritms nodrošina lielāku kontroli, lai uzlabotu attēlu skaidrību efektīvākam vienmērīgas gradācijas atveidojumam.

    Labākā iespējamā 4K Cinema HDR pieredze

    2018. gada OLED televizoru modeļi piedāvā 4K Cinema HDR, kas mājokļos sniedz patiesu kino skatīšanās pieredzi neatkarīgi no formāta. LG 2018. gada OLED televizori nodrošina arī atbalstu Technicolor izstrādātajam Advanced HDR, uzņēmumam turpinot savu apņemšanos atbalstīt nozīmīgākos HDR formātus, sākot no pirmšķirīgas skatīšanās pieredzes, ko sniedz Dolby VisionTM, un beidzot ar HDR10 un HLG (Hybrid Log-Gamma). LG 2018. gada OLED televizori dinamiski apstrādā HDR attēlus kadru pa kadram, izmantojot LG patentētu algoritmu Enhanced Dynamic Tone. OLED televizori aprīkoti ar Dolby Atmos skaņas sistēmu labākajai iespējamajai audiovizuālajai pieredzei.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ikars Kurkletis
    07.05.2018 13:07

    Kaut kas ir sajucis tulkojumā, skaņas vai tomēr attēla trokšņu samazināšana:
    ”Šī procesora pamata inovācija ir skaņas samazināšanas četru posmu
    process, kas iekļauj divreiz vairāk posmu salīdzinājumā ar
    tradicionālajām tehnoloģijām”

    x
    07.05.2018 13:32

    lai netraucē gulēt)

    >procesoru, kas par 35% uzlabo veiktspēju…palielina veiktspējas ātrumu līdz pat 50%

    es prātoju, kā viņi mēra tv veiktspēju? vai agrāk nācās izlaist kadrus vai rādīt klučus, jo nepietika cpu jaudas? vai banāli menu strādā ātrāk?

    totāls veikalinga raksts, tēmēts uz bukletiņu lasītājiem, kuri saskatās procentus, beigās neiztur un gluži labu iekārtu aizstāj ar citu.

    GundarsBarons
    07.05.2018 21:33

    Jā, par to četru posmu SKAŅAS samazināšanu. Tas laikam domāts, ka tev četras reizes ir jānospiež taustiņš uz pults, lai par vienu iedaļu samazinātu skaņas stiprumu

    GundarsBarons
    07.05.2018 21:24

    Patālu, patālu vēl LG līdz Sony A1 sērijas parametriem. Sony no tās pašas LG ražotās OLED matricas izdabū daudz kvalitatīvāku attēlu.

    GundarsBarons
    07.05.2018 21:30

    …sniegs patērētājiem iegrimstošu skatīšanās pieredzi…
    …veicinās LG pozīcijas stiprināšanu…
    bet nu absolūtā pērle ir:
    … pamata inovācija ir skaņas samazināšanas četru posmu process, kas iekļauj divreiz vairāk posmu salīdzinājumā ar tradicionālajām tehnoloģijām. Algoritms nodrošina lielāku kontroli, lai uzlabotu attēlu skaidrību efektīvākam vienmērīgas gradācijas atveidojumam…

    Klau jums mārketinga pasaciņu sacerētājiem pilnīgi ir aizgājis jumts? Vai nevar rakstīt cilvēcīgā valodā? Dikti stilīgi uzreiz sajūtaties ar tizlajiem vārdu sakopojumiem?
    Sorry, nenocietos. Parasti šo laižu garām, bet nu te ir reti kropli virknējumi

    Reklāma