Web Analytics
More
    Reklāma

    „Dell” jaunumi spēlniekiem: atjaunināts „Dell” un „Alienware” klāsts, e-sporta attīstība

    Jaunākie raksti

    „Alienware” un „Dell” izlaiž tirgū jaunus „Windows 10” spēļu klēpjdatorus ar jaunākajiem astotās paaudzes procesoriem „Intel®Core”. Tie sniegs lietotājiem nozīmīgas pārmaiņas salīdzinājumā ar iepriekšējo paaudžu modeļiem un turpinās „Dell” centienus visiem piedāvāt pašu labāko spēļu pieredzi. Turklāt uzņēmums debitē ar „Dell G Series”, tādējādi modernizējot„Dell Gaming” preču sēriju, un prezentē klēpjdatorus „Inspiron G Series”. Šis datoru komplekts ir izstrādāts spēlniekiem, kas dod priekšroku produktivitātei un nevainojamai spēļu pieredzei.

    Turpinot jau vairāk nekā desmit gadus ilgo darbību e-sporta jomā, „Alienware” veido jaunas partnerattiecības ar organizācijām „NBA 2K League”, „Miami HEAT” un „Misfits Gaming”, kā arī sāk sadarboties ar „Team Liquid”, lai iepazītu Ziemeļamerikas e-sportam vēl nezināmo teritoriju.

    Reklāma

    „Mēs esam PCspēļu pasaules vēstnieki,” apgalvo „Alienware” un „Dell Gaming” viceprezidents un vadītājs Franks Azors. „Paplašinādami „Alienware” iekārtu inovāciju robežas, izstrādādami sistēmas labākajiem un konkurētspējīgākajiem mūsdienu spēlniekiem un līgām, kā arī pilnveidodami visiem pieejamo G sēriju, mēs visu līmeņu spēlniekiem piedāvājam spēlēt tik labi, cik vien iespējams.”

    Vēl jaudīgāki „Alienware 15” un „Alienware 17”

    „Alienware 15” un „Alienware 17” piedāvās sešas jaunas platformas ar visjaudīgāko procesoru „Intel Core i9”, kas darbojas satriecošā 5 GHz ātrumā. Izstrādātāji skaidro, ka šādus panākumus ir izdevies gūt, būtiski pārveidojot „Alienware” klēpjdatoru dzeses sistēmu, sākot ar ventilatoriem un beidzot ar siltuma izkliedes radiatoriem. Abās šajās iekārtās ieviestie jauninājumi par 10 procentiem paaugstinās produktivitāti, kā arī ļaus gūt vēl raitāku AAA spēļu un virtuālās realitātes pieredzi.

    Par paātrinātās sistēmas uzraudzību un iespējām ir atbildīga programmatūra„Alienware Command Center”. Tagad tā ļaus lietotājiem izveidot spēļu profilus, kas iegaumēs ne tikai spēļu, bet arī aparatūras un aksesuāru iestatījumus, piemēram, aktivizējot vēlamo profilu, tiks automātiski modificēta grafika, paātrināta procesora darbība, nomainītas krāsas jebkurā no 13 piedāvātajām tastatūras apgaismojuma zonām un datora elementos, tādējādi sniedzot iespēju izvēlēties no 16,8 miljoniem krāsu, utt.

    Abi jaunie klēpjdatori ir pieejami pelēkā un melnā krāsā.

    Optimāla varianta meklētājiem — „Dell G Series”

    Taupīgākiem spēļu cienītājiem patiks atjauninātie budžeta klases klēpjdatori „Dell G Series” — „Dell” sāk paplašināt „Windows 10” spēļu datoru piedāvājumu.

    Modeļi „Dell G3” un „Dell G5” būs pieejami par visnotaļ pievilcīgu cenu, tiem būs variācijas ar atšķirīgu ekrāna lielumu un konfigurāciju.

    „Dell G3 15” kļūs par vienu no plānākajiem šīs sērijas spēļu klēpjdatoriem (korpusa biezums nepārsniegs 23 mm) ar astotās paaudzes procesoriem „Intel Core” un diskrēto grafikas kartiNVIDIA GTX 1050. Būs arī modifikācija „Dell G3 17” ar 17 collu ekrānu, kurai būs iespējams izvēlēties grafikas procesoru NVIDIA GTX 1060. Modelim „Dell G5 15” būs jaudīgāks procesors, ekrāns ar 4K UHD izšķirtspēju un iespēja uzstādīt vairākus datu diskus. Modeļus „G3 15” un „G3 17” varēs izvēlēties melnā vai zilā krāsā, bet „G5 15” — melnā vai sarkanā krāsā.

    Jaunas e-sporta partnerības

    „Dell” kļūs par „NBA 2K League” oficiālo datoraparatūras partneri. „Alienware” savu datorspēļu klāstu un 11 gadu e-sporta pieredzi piedāvās līgā „NBA 2K League”, kur uzņēmuma tehniskās iekārtas tiks izmantotas studijas klātienes pieredzei līgas sacensību laikā.

    Arī „Miami HEAT” un e-sporta organizācija „Misfits Gaming” nesen izvēlējās „Alienware” tehnoloģiju: „Misfits” spēlētāji trenēsies, izmantojot visus „Alienware” rīkus, tostarp galddatorus „Alienware Aurora”, klēpjdatorus „Alienware 15”, monitorus „AW2518H 240 Hz”, kā arī „Alienware” tastatūras un peles.

    Savukārt martā „Alienware” un „Team Liquid” atvēra pirmo e-sporta mācību iestādi „Alienware Training Facility”. Šī spēļu svētnīca vairāk nekā 700 kvadrātmetru platībā ir izveidota, lai vienkāršotu augsto tehnoloģiju mācību metodes, kādas tiek piedāvātas tradicionālajiem sportistiem. Šī vieta būs „Team Liquid” jaunā Ziemeļamerikas galvenā mītne, kas dažādas sacensību komandas vienos ar pastāvīgi pieejamiem sporta psihologiem, uztura speciālistiem un analītiķiem. Ik dienas vairāk nekā 40 šīs iestādes darbinieku un spēlētāju varēs sadarboties, kā arī izmantot „Dell” un „Alienware” tehnoloģijas.

    Uzņēmums plāno kopā ar „Team Liquid” līdz 2018. gada beigām Nīderlandē izveidot otru šādu mācību centru, kas vienlaikus kļūtu par „TeamLiquid” galveno mītni Eiropā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    18 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kartupelis3
    27.04.2018 12:31

    2018. gads..gaming…GTX1050…OMG

    Janis Krukovskis
    30.04.2018 03:24
    Reply to  Kartupelis3

    Paskaties, ko tirgus pieprasa un tad brīnies. GTX1050 ir izteikti lielākā tirgus daļa.

    digitalk
    30.04.2018 16:50

    nevis tirgus pieprasa, bet pircējs var atļauties.

    Janis Krukovskis
    01.05.2018 00:36
    Reply to  digitalk

    Nepiekrītu. Mums liela daļa iPhone lietotāju arī nevar atļauties nopirkt to telefonu. Un?

    Jusifs
    01.05.2018 01:38

    Izlasi, ko “digitalk” uzrakstīja un tad komentē.
    Vai jūs abi kopā kaut, ko lietojiet?

    Janis Krukovskis
    03.05.2018 09:54
    Reply to  Jusifs

    Jusifs, nesatraucies tik traki! Es sapratu digitalk domu, bez nepieciešamības izvērst skaidrojumus par jēdzieniem. Šķiet, viņš manu domu arī.
    Šķiet, Tevi vienkārši interesē, ko kurš “lieto”, “pīpē”. :D Tā nu Tev stāstīs.

    Jusifs
    01.05.2018 01:37
    Reply to  digitalk

    Tirgus pieprasa un pircējs var atļautes ir viens un tas pats, proti tirgus=pircējs. Ko Tu pīpē? :D

    digitalk
    01.05.2018 05:05
    Reply to  Jusifs

    “tirgus pieprasa” ir marketologu iedomātais, “pircējs var atļauties” ir reālā pirktspēja.

    Kartupelis3
    01.05.2018 08:08
    Reply to  digitalk

    Arī tie marketologi saprot, ka tās ir nošķiramas lietas, tomēr tās ir saistīta – ja gribēs, tad arī meklēs veidu kā nopirkt..

    Bet mums nevajag nemaz tik ļoti strīdēties. Atkal jau gandrīz gadu atpakaļ Lenovo tieši bija līdzīgas koncepcijas dators.. Legion, kuram bija pieejamas gan 1050, 1050ti (jau jēdzīgāk) un 1060 kartes. Man nav nekādu kvantitatīvu datu, bet 1a.lv internetveikalā (sory Dateks – lūdzu savus datus studijā :) ) grupējot pēc “piktākā”, redzams, ka pērk abas divas, pirmie divi pirktākie modeļi pat ar 1060. Tātad mans secinājums ir, ka ir gan pieprasījums gan pirktspēja pēc ABIEM variantiem. Hey – man liekas, ka arī 1070 pa 1.5k vesela kaudze nopirktu… Par to arī mans cepiens – ja gadu veci modeļi jau parādīja, ka pērk un interesē ļaudīm arī dārgāki un jaudīgi laptopi.. kāpēc ierobežojmies līdz 1050 (vismaz rakstā pat bez ti)? OK, visādus datorus tirgo, bet lūdzu nesauciet tos par “geiming”un nelieciet tomb rider uz ekrāna.. tas ir fotošopa aparāts MAX. Kāds sencīts vēl netīšām nopirks savam tīnim gaming laptopu ar 1050 uz Jāņiem un brīnīsies kāpēc kāpēc šis atvilcies pie ugunskura un vēl ar skābu ģīmi..

    Links uz 1a legion: https://www.1a.lv/search/datortehnika_preces_birojam/portativie_datori_un_aksesuari/portativiedatori/search-text/Legion/filter/17_o

    Janis Krukovskis
    03.05.2018 10:07
    Reply to  Kartupelis3

    Lai arī 1a.lv nenoliedzami ir viens no tirgus līderiem, tomēr, tas nav vienīgais lielais tirgus spēlētājs. Bez tam, Tu neņem vērā to, ka ar DOS mašīnu tirgošanu ne visi pārdevēji īpaši aizraujas, plus, aizvien vairāk ir loģiski domājošu cilvēku, kas izvēlas OS nezagt, bet iegādāties jau kopā ar produktu. Šis Tavs konkrētais piemērs nav īsti rādītājs saistībā ar reālo situāciju GTX tirgū.
    GTX1050 pietiek darbināt joprojām populārās CS un LOL. Dažs labs vēl pamanās PUBG spēlēt cik nu labā kvalitātē tas ir iespējams.
    Tie, kam spēles ir nopietnāks hobijs, tie, visdrīzāk, nepirks neko vājāku par GTX1070, ar domu, ka tuvākajiem gadiem veiktspējas būs pietiekamas.
    Bet, joprojām tie, kas izvēlas GTX1050 ir vairākumā. Iespējams, tie ir tie Tevis minētie “sencīši”, kas saviem tīņiem grib sagādāt prieku, bet par ļoti saprātīgiem līdzekļiem. Tad nu sanāk tas GTX1050.

    Kartupelis3
    03.05.2018 12:33

    Labi, es jau teicu, ja 1a nav ideāls datu avots.. bet ko īsti tu liec pretī? Tad tiešām saki, ka neinteresē ļaudīm gaming datori ar vairāk kā 1050? Un tiešām liekas ok mārketinga stratēģija uz ekrāniem salikt spēles, kas, ne tikai nav iznākušas, bet arī uz konkrētiem aparātiem visdrīzāk arī kaut cik normāli nemaz neies?

    Es ar piekrītu ka forši ir nezagt, bet 1a gadījums parāda ka vismaz lv labāk čali nozags win, bet vismaz 1060..

    Janis Krukovskis
    03.05.2018 13:23
    Reply to  Kartupelis3

    Tā “ieekonomētā” jeb nozagtā summa noteikti neatsver cenas starpību starp divām grafikām.
    Domāju, ka šeit noteikti nav runa par to, vai interesē jaudīgāki dzelži. Kā iepriekš minēju, es drīzāk pieņemu, ka pērkot tehniku, cilvēki mēdz domāt īstermiņā, tāpēc pamata izvēle ir balstīta uz produkta cenu. Pieņemu, ka vienai daļai ar 1050 pilnīgi pietiek, vēl viena daļa ir gatavi sadzīvot ar 1050, jo, iespējams neatļaujas tērēt lielas naudas spēļu iegādei – spēlē to, kas bezmaksas vai iegādājams pa lēto, piemēram, tas pats CS. Jāņem vērā arī tas, ka vienai daļai gala lietotāj ir sīkie, kam datoru pērk vecāki, kam savi apsvērumi, verot vaļā naudasmaku.
    Tur pētījums jāveic, lai pateiktu, kāpēc tā un ne savādāk. :)
    Par bildēm ekrānos nekomentēšu. Tu tam pievērs uzmanību – citiem tā ir vienkārši forša bildīte. :)

    Kartupelis3
    03.05.2018 14:36

    Starpība starp 1050 un 1060 modeļiem tieši bik virs 100 eur…aptuveni win cenā.. protams zog arī ar 1050 :)

    Nu redz, man bija vismaz kkāds pētījums.. bet, lai jau DELL veicas- cerams, ka vini zin ko dara un gan jau patērētājs nav tik stulbs, ka paķers tikai tāpēc ka smuks bilžuks un rakstīts “gaming” bet reāli čiks vein ir..Mani satrauc tikai tik daudz ka, normālu datoru nepieejamība kopumā neattīsta t.sk. spēļu kvalitāti- piem. cerams Tomb Rider tiešām nenoreducēs līdz 1050 līmenim..

    Jusifs
    01.05.2018 16:14
    Reply to  digitalk

    Kā Tu nodefinēsi “pircējs var atļauties” 21. gadsimtā?

    Kartupelis3
    30.04.2018 20:06

    Labi, es saprotu, ka lielākajai daļai nevajag neko vairāk par 1050.., it sevišķi jau DELL, kas šķiet orientējas uz productivitu un bussiness.. bet te iet runa par Gaming.. vismaz kā opciju ielikt vismaz 1060? Man pašam ir 1050 pagājušā gada sākuma laptopā un nu tā geimošana, lai arī iespējama, tiešām ir padraņķīga.. skumji, ka paiet vairāk kā gads un tiek piedāvāta MAX tāda pati karte (aptuveni tikpat lielā laptopā)

    Jusifs
    01.05.2018 01:46
    Reply to  Kartupelis3

    Izlasi taču rakstu, tur skaidri un gaiši rakstīts, ka ir pieejama gtx1060, un 1050tā ir paredzēta “taupīgajiem” geimeriem.

    P.s.
    Un, ko Tu lieto? :D

    Kartupelis3
    01.05.2018 07:58
    Reply to  Jusifs

    Domāts par 15″… Piekrītu, vajadzēja to man norādīt. Šajā gadījumā 17″ likās pati par sevi nedaudz pretrunīga koncepcija – plāns, smuks…17″? Ja dabūjiet zem 2 kg un bez apmalēm, varbūt.. Resp automātiski biju nofiltrējis 17″ nost – tāpēc tāds komentārs. T.i. ja interesē, nevis vnk no tvneta nespēj pārslēgties..

    x
    01.05.2018 10:08

    Jaunas e-sporta partnerības – pērkot geimeru kompi, dāvanā triju mēnešu abonements sporta zālē)

    Reklāma