Web Analytics
More
    Reklāma

    Google nākamgad Play Music aizstās ar YouTube Remix

    Jaunākie raksti

    Baumas norāda uz Google kārtējo vēlmi kaut ko pamainīt pieejamajos servisos. Ja šobrīd Google ļoti aktīvi žonglē ar dažādiem saziņas servisiem (Allo, Android Messages, Duo, Hangouts, Supersonic Fun Voice Messenger, Voice, Google Talk), sataisot pamatīgu jucekli, tad pavisam drīz haosam pievienosies Google izveidotie mūzikas straumēšanas servisi.

    Baumu avoti stāsta, ka Google grasās attīstīt YouTube Remix, kas būs konkurents Apple Music un Spotify. Visticamāk, YouTube Remix aizstās Google Play Music jau līdz 2019. gada sākumam.

    Reklāma

    Nejaukākais ir tas, ka Google patīk uzspiest savus servisus, liekot tos obligāti ielādēt viedtālruņu ražotājiem, bet pēc tam servisi tiek pamesti. Ja tev ir pāris gadus vecs Android viedtālrunis, tas, visticamāk, ir pilns ar lietotņu līķiem. Protams, pastāv iespēja, ka YouTube Remix tiks izlaists kā Google Play Music atjauninājums.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    25.04.2018 13:53

    Nelietoju Play Music un šaubos vai lietošu Remix. Iespēja legāli atinstalēt visus šos Play Music, Play Books, Play Video u.tml. gan ļoti noderētu, tā draza kopā aizņem pārsimts MB :(

    del
    25.04.2018 20:50

    Atkarībā no telefona modeļa ir iespējams pilnībā atbrīvoties no google servisiem. Ja ir kompis un taisnas rokas, tad tāds google play simtu gadu nav vajadzīgs.

    Pieļauju, ka remix arī pēc pāris gadiem aizies nebūtībā. Tas tomēr nav tas pats youtube.

    Krotow
    25.04.2018 23:15
    Reply to  del

    Tas būtu mazliet par traku. Play kā aplikāciju veikals ir Ok. Taču pievienotā mediju tirgošanas draza man personīgi nav vajadzīga.

    Pff
    26.04.2018 14:16
    Reply to  del

    A garantija? Cik zinu samsung nepatīk ja rokās pa system partīciju

    Krotow
    26.04.2018 15:38
    Reply to  Pff

    To var atrisināt ar piespiedu līdzekļiem. Korejā pirms gada Samsung lika iedot iespēju atinstalēt pievienotās aplikācijas, kas neietekmē sistēmas darbību. ES un ASV ir jādara tas pats un attiecībā uz visiem telefonu/planšešu ražotājiem. Gribi pārdot savus aparātus pie mums – tad proties.

    Reklāma