Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS izziņo jaunu AMD videokaršu zīmolu – AREZ

    Jaunākie raksti

    ASUS ir paziņojis, ka sadarbības ar AMD ietvaros, savām Radeon videokartēm tagad būs jauns zīmols – AREZ, kas no grieķu mitoloģijas ir zināms kā kara dievs.

    Videokaršu uzbūvē izmantotās Super Alloy Power II komponentes nodrošina samazinātu troksni un palīdz kartēm labāk dzesēties. Šīs kartes izmanto MaxContact dzesēšanas pieeju, kad radiators tiek novietots uz GPU procesora ar ļoti gludu virsmu. Tādējādi notiek efektīvāka siltuma apmaiņa un procesors labāk dzesējas. Jaudīgākām AREZ kartēm tiek uzstādīti arī krietni lielāki radiatori nekā iepriekšējos modeļos.

    Reklāma

    Tāpat ir jāpiemin arī ventilatori ar patentēto Wing-Blade lāpstiņu dizainu, kas ir ne tikai klusāki, bet spēj uz radiatora novadīt vairāk gaisa. Tie ir arī IP5X sertificēti, tātad putekļu droši un tādējādi ilgmūžīgāki. Apstākļos, kad GPU noslodze ir pavisam maza, ventilatori tiek apturēti pilnībā un lietotājs var izbaudīt pilnīgu klusumu.

    Virstaktēšanas programmatūra GPU Tweak II ir saņēmusi jaunu dizainu, taču joprojām piedāvā plašas sistēmas uzlabošanas iespējas. Tāpat AREZ videokartes atbalsta arī jaunākos AMD Radeon Software Adrenalin Edition draiverus.

    ASUS uzsver, ka jaunās AREZ videokartes tiek ražotas pilnībā automatizēti un tas būtiski uzlabo gala produktu kvalitāti un samazina brāķa procentu. Tāpat šāds ražošanas process ir videi draudzīgāks, jo mazāk tiek patērēta elektroenerģija un kaitīgas ķimikālijas.

    Jaunās AREZ videokartes noteiktos tirgos pārdošanā nonāks jau šī gada maijā un tad arī uzzināsim to cenas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    18.04.2018 13:46

    Bezmaksas apkopēju putekļu noslaucīšanai arī līdzi iedos?

    Harijs
    19.04.2018 11:52

    Varējāt jau arī uzrakstīt par to kā Nvidia viņus piespieda izveidot AREZ, šeit izklausās pēc pavisam brīvprātīga lēmuma

    digitalk
    19.04.2018 14:41
    Reply to  Harijs

    varēji jau arī norādīt avotu.

    Reklāma