Web Analytics
More
    Reklāma

    Četri no pieciem jauniešiem ASV izmanto iPhone

    Jaunākie raksti

    Pat vairāk nekā četri no pieciem jauniešiem ASV izmanto iPhone, turklāt statistika parāda, ka tendence ir augšupejoša. Vēl 2014. gadā ASV teritorijā iPhone izmantoja 60% jauniešu, kamēr šobrīd – 82%. Dati iegūti no Teens Survey aptaujas, kas tiek veikta divas reizes gadā.

    Sagaidāms, ka arī turpmāk iPhone uzvaras gājiens turpināsies, jo 84% aptaujāto uzskata, ka nākamais viņu viedtālrunis būs iPhone. 20% vidusskolnieku izteikušies, ka plāno iegādāties Apple Watch tuvāko sešu mēnešu laikā. Aptaujā par rokaspulksteņiem Apple ir otrs iecienītākais zīmols aiz Rolex.

    Reklāma

    Baumas norāda, ka jau šajā rudenī Apple izlaidīs vienlaikus trīs iPhone viedtālruņu modeļus. iPhone modeļos tiks iekļauta uzlabota sejas atpazīšana un sagaidāma arī lielāka ekrāna laukuma attiecība pret kopējiem viedierīces izmēriem (vienkāršoti izsakoties – mazākas ekrāna apmales).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    14 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LAN
    12.04.2018 10:49

    Diezgan nožēlojami, ka dārgs metāla gabals ir statusa simbols.

    x
    12.04.2018 11:50
    Reply to  LAN

    šā vai tā arī labs velo, auto utt. var tikt nosaukts par metāla gabalu.
    es tomēr domāju, ka jāvērtē atdeve: ja dārga instrumenta lietošana dod atbilstošu atdevi – tas ir lieliski. kādam atdeves nebūs, bet var rasties priekšstats pat to, kas ir labs un radīsies vēlme pašam radīt labas lietas. citi to nevarēs, bet gribēs strādāt ar pilnu atdevi, lai varētu atļauties labas lietas.

    es turos pie domas, ka labāk ir idealizēt aifonus, nevis ak47 un kalibrus.

    Artanis
    12.04.2018 12:03
    Reply to  LAN

    LAN – tu runā tā, it kā būtu vakar no mēness nokritis. Ja tu esi palaidis garām pēdējos pāris simtus gadu cilvēces evolūcijas, tad “dārgi metāla gabali” (savulaik rotas un ieroči, tad vēlāk kabatas un rokas pulksteņi, un mūsdienās auto/telefoni/pulksteņi/gredzeni) ir bijuši statusa un turības simboli kopš evolūcijas rītausmas, un tas nav mainījies un nemainīsies.

    Citādi pilnīgi piekrītu ‘x”publicētajam viedoklim.

    Lapsinieks
    12.04.2018 12:14
    Reply to  Artanis

    šeit es Tev mazliet nepiekritīšu. Neviens 17tā gadsimta zemnieks nepārdeva nieri/neieķīlāja pēdējo govi, lai nopirktu ar sudrabu apkaltu pistoli. Šodien ir vieglāk un lētāk izlikties par to, kas tu neesi. Paņem krītu un noīrē Kannās kuģi uz dienu – meitenes stāvēs rindā slapjām bikšelēm.

    davfreim
    12.04.2018 22:35
    Reply to  Lapsinieks

    40 Eur/mēn. par telefonu ir štrunts, ja var atļauties īrēt dzīvokli par 350 Eur mēnesī, saņemot labi ja viduvēju, un atstāt dzīvokļa īrei teju 50% no algas.

    Lucifer
    13.04.2018 09:37
    Reply to  davfreim

    350Eur mēnesī par īri dzīvoklim ir štrunts, ko tad Tu gribēji, lai cilvēki uz ielas kastē dzīvo?
    Un vispār diskutēt, par to kurš, ko var atļauties manuprāt ir muļķīgi. Ja gribi telefonu un nevari to atļauties ņem kredītu, kas tur traks? Ja nevarēsi “pavilkt”, tad pats sapratīsi, ka pieļāvi kļūdu un varbūt gūsi mācību. Ar majokli vismaz man ir tā, ka es nevaru
    uzturēties tādā vietā kura man nepatīk, vai nav kur normāli nolikt auto. Parādi man kaut vienu, vismaz divu istabu dzīvokli ar vismaz ~ 50m2 Rīgā, ar autostāvvietu un kaut cik normālā rajonā, kura īres maksa būtu zem 500 eur mēnesī?

    davfreim
    13.04.2018 17:12
    Reply to  Lucifer

    Kas nu kuras ir normāls rajons un kas nu kuram ir prioritāte, stipri šaubos, ka liela daļa var pavilkt pat 350 Eur īres naudu un priekškam 1 pašam dzīvojot ir vajadzīgs 2 istabu dzīvoklis, bet nu kā jau teicu, tad telefons ir tas mazākais, kuru pie mums cilvēki nevar pavilkt. Manuprāt Rīgā dzīvoklis ir vēl stipri dārgāks statusa simbols kā telefons, jo nevar tak dzīvok guļamrajonā 9 stāvenē vai 1 istabas dzīvoklī.

    Lapsinieks
    13.04.2018 11:56
    Reply to  davfreim

    Gudri cilvēki saka tā: tu vari atļauties mantu tad, ja tev ir brīvi līdzekļi dubultā apmērā. šajā gadījumā – nevis, ka tu vari atļauties 40 eiro mēnesī, bet ka tev ir divi tūkstoši liekas naudas kontā.

    davfreim
    13.04.2018 17:09
    Reply to  Lapsinieks

    Telefoni ir mazākā skāde, pazīstu vairākus, kas dzīvoklim atstāj 50% algas, jo nevar tak dzīvot 1 istabas dzīvoklī un nevar tak dzīvot dzīvoklī, kurā nav “eiroremonts” jaunas virtuves iekārtas (kuras netiek izmantotas) utt.

    edzuslv
    12.04.2018 12:33
    Reply to  Artanis

    Telefons līzingā – turības simbols. :D

    Skābene
    12.04.2018 17:27
    Reply to  edzuslv

    Kāds tevlīzings, tagad modē ir atvērtais līgums pie LMT! :D

    Stingra Mēbel
    12.04.2018 12:20
    Reply to  LAN

    Labāk lietot integrētos vai trešos tūļus “Speed up Android” + gaidīt 8GB ramus un labākus pročus, tikai reģionāli vai dēļ ražotāja kluča dabūt jauno OS versiju. Par šo viss vairāk blaustās, pārējie plusi un minusi ir maznozīmīgi.

    KKTK
    12.04.2018 14:23

    Normāli zombiji – visi vienā virzienā soļo…

    Uldis M.
    13.04.2018 20:54

    82% ir zombiji un neko nesajēdz no dzīves un tehnikas…
    vai nav nedaudz aizdomīgi ka prasīgā Amerikāņu jaunatne neizvēlas tik acīm redzami labākās Android alternatīvas?
    Arī nokia 3310 savā laikā nemaz nebija tehniski labāko telefonu vidū… tā vienkārši guva popularitāti jo bija lielisks saziņas rīks, tai visur varēja nopirkt vāciņus, pasūtīt melodijas un grafiskās bildes… arī iphone ir līdzīgi…
    Lietai nav jābūt ar labākajiem parametriem pasaulē lai tā būtu pieprasītākā…

    Reklāma