Web Analytics
More
    Reklāma

    Blackmagic Design izziņo pieejamas cenas Pocket Cinema Camera 4K

    Jaunākie raksti

    Vēl 2013. gadā izlaistā Blackmagic Pocket Cinema Camera ieguva milzu popularitāti, jo spēja kompaktos izmēros piedāvāt profesionāļiem pieņemamus iestatījumus un arī lielisku attēla kvalitāti.

    Piecus gadus vēlāk uzņēmums ir izlaidis pilnvērtīgu videokameras pēcteci Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K. 4K modelis esot pilnībā pārstrādāts, bet to īsti vairs nevar nodēvēt par kabatas formāta kameru. Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K saņēmusi jaunu 4/3 HDR sensoru ar 4096 x 2160 DCI 4K izšķirtspēju un uzlabotu dinamisko diapazonu.

    Reklāma

    Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K ir saderīga ar Micro Four Thirds objektīviem. Kamera veic ierakstu 10-bitu ProRes un 12-bitu RAW formātos, kā arī atbalsta 3D LUTS. 4K video uzņemšana norit ar 60 kadriem sekundē, bet 1080p var uzņemt ar 120 kadriem sekundē. Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K piedāvā veikt ierakstu uzreiz cietajā diskā ar USB Type-C savienojuma palīdzību.

    Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K cena noturēta ļoti zemā līmenī – to varēsi iegādāties par 1295 dolāriem, kas ir aptuveni puse no Panasonic GH5S. Cenā iekļauta ar pilna DaVinci Resolve Studio programmatūras licence.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    12.04.2018 11:52

    foršs dizains, atgādina 90to spogulenes plastikāta korpusos

    Reklāma