Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook Messenger tuvākajos mēnešos pievienos iespēju dzēst nosūtītās ziņas

    Jaunākie raksti

    Sagaidāms, ka šajā vasarā vai vēlākais līdz gada nogalei Facebook izlaidīs jaunu Facebook Messenger iespēju – dzēst jau nosūtītās ziņas. Šāda iespēja ir iebūvēta WhatsApp, kas arī pieder Facebook.

    Visticamāk, Facebook Messenger rīkosies kā vairums citu saziņas platformu, ļaujot dzēst nosūtītās ziņas tikai pirmo pāris stundu laikā. Facebook šobrīd ļauj sūtīt tikai Secret Message – pēc noteikta laika nosūtītā ziņa tiek automātiski dzēsta.

    Reklāma

    Facebook iepriekš varēja atļauties ignorēt daudzas lietotāju prasības, bet pēdējo nedēļu laikā Facebook tiek vainots lietotāju datu nodošanā Cambridge Analytica. Marks Zakerbergs atzina, ka Facebook platforma tikusi izmantota, lai ietekmētu 2016. gada ASV prezidenta vēlēšanas.

    Facebook turpmāk nenodos nekādu informāciju trešajām pusēm par reliģiskajiem uzskatiem, politiku, attiecību statusu, informāciju no fitnesa lietotnēm, draugu sarakstiem, izglītību, darba vietu un to vēsturi, kā arī iecienītāko mūziku. Izstrādātāji varēs redzēt lietotāja informāciju tikai tajā laikā, kad lietotājs izmanto attiecīgo servisu, bet pēc trīs mēnešu neaktivitātes informācijas izgūšana tiks liegta.

    Tāpat turpmāk lietotāji nebūs atrodami Facebook pēc telefona numura vai e-pasta adreses. Facebook nevāks vairs datus par zvaniem un saziņu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma