Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple apstiprina Mac Pro sērijas atjaunošanu 2019. gadā

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā gadā Apple pāris vārdos pateica, ka grasās atjaunot Mac Pro galddatoru sēriju, bet nekas plašāk netika izstāstīts. Esošais Mac Pro ir jau piecus gadus vecs, bet Mac Pro sērijas entuziastiem nāksies uzgaidīt vēl aptuveni gadu līdz Apple izlaidīs jaunos galddatorus.

    Par gaidāmo Mac Pro zināms tikai tas, ka dators iznāks 2019. gadā. Droši vien veikalos Mac Pro gaidāms ne ātrāk par 2019. gada rudeni.

    Apple uzsver, ka norit kopīgs darbs ar foto, video, mūzikas apstrādes un citu jomu profesionāļiem. Apple mācās no profesionāļiem, izprot viņu vēlmes un vajadzības. Tikai pēc tam Apple būs gatavi piedāvāt savus risinājumus darba atvieglošanai ar jaunajiem Mac Pro modeļiem.

    Visticamāk, nākamais Mac Pro būs atkal lielāks, tam būs nomaināmas detaļas, jo Apple ir mācījies no 2013. gada Mac Pro kļūdām – dators nebija pielāgojams specifiskākiem darbiem, tam nevarēja uzstādīt jaudīgākas komponentes pēc datora iegādes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Stingra Mēbel
    10.04.2018 10:12

    Kas tas par Mac pro, kas viņiem lapā?

    Kristaps Skutelis
    10.04.2018 10:17
    Reply to  Stingra Mēbel

    Tas ir šobrīd aktuālais modelis.

    garaisezis
    10.04.2018 17:49

    es lietoju kādreiz veco kantaino kasti (4.1 modelis) nevis apaļo putekļu sūcēju. Tāda nostaļģija pārņēma. Ja atjaunotu to versiju, apsvērtu iespēju iegadāties, jo visu bija iespējams viegli nomainīt, Sākot no procesora un ram, līdz pat videokartei.

    Uldis M.
    11.04.2018 09:43

    Nedomāju ka jaunais būs microATX bleķa kastē… tie laiki jāaizmirst.
    Atmiņa un krātuve ir vienīgās lietas ko uzticēt lietotājam pašam mainīt vai papildināt. Un ja kaste nav klasiskā kaste tad neredzu iespēju lietotājam dot iespēju krāmēties gar procesora un grafiskās kartes maiņām – dzese, izmēri, u.t.t. Ja nu vienīgi Apple neizgudro savus standartus ar stingri definētiem parametriem – piemēram, konkrētas formas videokarte bez sava radiatora kas skrūvējas pa taisno pie iebūvētās dzeses

    Uldis M.
    11.04.2018 09:50

    Internetā klejo savdabīgi renderējumi par šo:comment image?format=1000w

    Artanis
    11.04.2018 12:08

    Forši. Sen jau bija laiks, citādi pēdējos gados Ābols savus prosumer lietotājus konkrēti atstāja novārtā, jo apaļā miskaste bija sava veida parodija par pro- darbastaciju.

    Reklāma