Web Analytics
More
    Reklāma

    Ko mēs varam sagaidīt no CEBIT 2018 tehnoloģiju izstādes?

    Jaunākie raksti

    Hanoverē (Vācijā) notiekošās datortehnoloģiju izstādes CEBIT vēsture meklējama tālajā 1970. gadā, kad tā bija tikai kā “tehnoloģiju sadaļa” plašāka apmēra Hanoveres izstādē. Tomēr gadiem ejot un pieaugot informācijas tehnoloģiju nozīmei, šī sadaļa kļuva par atsevišķu pasākumu, ko jau kopš 1986. gada pazīstam kā CEBIT izstādi. Tā ir lielāka par Āzijas “māsu” COMPUTEX un pulcē pāris simtus tūkstošu apmeklētāju. CEBIT rīko arī satelītpasākumus Ķīnā, Austrālijā, Turcijā, ASV, Indijā un Meksikā. CEBIT var uzskatīt par informācijas tehnoloģiju barometru un šajā izstādē redzētais uzskatāmi parāda, cik tālu ir attīstījušās šīs tehnoloģijas.

    Šogad CEBIT norisināsies no 11. jūnija līdz 15. jūnijam un sastāvēs no pašas izstādes un daudziem papildus pasākumiem. Šoreiz CEBIT koncepts būvēts uz četriem pīlāriem.

    Reklāma

    • d!conomy – Pašā pamatā CEBIT joprojām ir izstāde, kura pulcē uzņēmumus, kam ir ko pārdot un tos, kas vēlas iegādāties produktus un pakalpojumus. Veselas septiņas izstādes halles ir atvēlētas tieši produktu izstādīšanai un savstarpējā biznesa veicināšanai.
    • d!tec – Atsevišķs fokuss ir veltīts arī jaunajām tehnoloģijām, kas vēl tikai sāk savu uzvaras gājienu. Izstādē varēs apskatīt inovatīvus mākslīgā intelekta, papildinātās/virtuālās realitātes, blokķēdes, robotikas, bezpilota lidaparātu, mobilitātes u.c. tehnoloģijas. Paralēli pašu tehnoloģiju iespēju apskatei izstādes apmeklētāji varēs iepazīties ar jaunuzņēmumiem, kas parādīs modernus biznesa modeļus un darbības pieejas.
    • d!talk – Izstādē būs realizēta arī konferences un darbnīcu (workshops) puse un apmeklētāji varēs klausīties iedvesmojošus stāstus par biznesu un tehnoloģijām. Lai arī konferences programma vēl ir izstrādes stadijā, jau tagad ir zināms, ka tajā uzstāsies runātāji no tādiem interesantiem uzņēmumiem kā Amazon, Boston Dynamics un Fraunhofer.
    • d!campus – Lai arī daļa svarīgo sarunu norisināsies pie uzņēmumu stendiem, pasākuma rīkotāji sola parūpēties, lai visa izstādes vide būtu ērta un motivētu veidot jaunas pazīšanās un neformālas sarunas. Galu galā, šādas izstādes galvenais mērķis ir satikt jaunus cilvēkus, veidot kontaktus un uzklausīt vienam otru. Jo tikai uzklausot var saprast kas sarunas partnerim ir nepieciešams un ko mēs varam viņam piedāvāt.

    Ja interesējies par jaunākajām vēsmām informācijas tehnoloģiju jomā un arī pašam ir šādi produkti vai pakalpojumi, CEBIT 2018 ir īstā vieta, kur parādīt sevi un satikties ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem. Biļetes var iegādāties CeBIT tīmekļa vietnē, tur arī var uzzināt vairāk par izstādē sagaidāmo.

    CEBIT apmeklētājiem, Kursors.lv lasītājiem, iespējams iegādāties ieejas biļetes ar 50% atlaidi (veicot pirkumu lietot kodu: 41nNrJPVVR).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma