Web Analytics
More
    Reklāma

    Printful Latvijā ievieš bezmaksas piegādes e-komercijas veikalu klientiem

    Jaunākie raksti

    Draugiem Group uzņēmums Printful no 13. marta divus mēnešus nodrošinās bezmaksas piegādes Latvijas robežās visiem e-komercijas veikalu sūtījumiem.

    “E-komercija, kuras neatņemama sastāvdaļa ir produktu ātra un lēta piegāde adresātam, piedzīvo ārkārtīgi strauju izaugsmi Ziemeļamerikā, Austrālijā un Eiropas valstīs. Apskatot Printful klientu pircēju gala adreses, secinājām, ka uz Igauniju mēs piegādājam divas reizes vairāk pasūtījumu nekā tepat Latvijā. Tāpēc, lai atbalstītu vietējos e-komercijas uzņēmējus, testēsim, vai bezmaksas piegādes veicinās viņu izaugsmi,” saka Printful izpilddirektors Dāvis Siksnāns, piebilstot, ka pasaules pieredze apliecina bezmaksas piegādi kā pārdošanu veicinošu rīku.

    Reklāma

    Bezmaksas piegādes Printful e-komercijas uzņēmēju pircējiem Latvijā tiks veiktas no Eiropas ražotnes, kas pērn atvērta Rīgā.

    Lai atbalstītu esošo un topošo Latvijas uzņēmēju e-komercijas veikalus, Printful rīkos tikšanos (meetup) ar ikvienu interesentu. Pieredzējuši speciālisti demonstrēs labos piemērus, sniegs padomus, kā veidot mārketinga kampaņas un noteikt cenas produktiem, kā arī piedāvās meistarklases un jau esošu e-komercijas veikalu analīzi, lai palīdzētu uzlabot to darbību.

    Printful meetup notiks piektdien, 23.martā, Draugiem Group biroja Viesistabā (Ojāra Vācieša iela 6B, Rīga) no plkst. 18.30.

    Printful ir e-komercijas risinājumu uzņēmums, kas sniedz interneta veikalu īpašniekiem iespēju piedāvāt savus drukas produktus, pašiem neieguldot ražošanas iekārtās. Printful piedāvā integrācijas pakalpojumus ar tādām pasaulē zināmām e-komercijas platformām kā Etsy, Amazon, Shopify, WooCommerce, Squarespace u.c. Printful šobrīd ir 350 cilvēku komanda, no kuriem 100 strādā Latvijā un pārējie – divās ražotnēs ASV. Printful ir lielākais un visstraujāk augošais uzņēmums Draugiem Group.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma