Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung atklāj jaunos 2018. gada televizoru modeļus

    Jaunākie raksti

    Samsung laidis klajā 2018. gada televizoru līniju, izceļot savus QLED TV flagmaņus, kā arī paplašinātās UHD, Premium UHD un īpaši lielo ekrānu televizoru sērijas. Pielāgojoties mūsdienu patērētāju vajadzībām, QLED TV jaunās līnijas televizoru tehnoloģiskās iespējas nodrošina nevainojamu attēla kvalitāti un kontrastu, ērtāku vadības sistēmu un futūristisku dizaina risinājumu, kas ļauj televizoram nemanāmi iekļauties interjerā.

    Atbildot augošajam patērētāju pieprasījumam, Samsung turpina attīstīt arī īpaši lielo ekrānu televizoru segmentu – prezentēti vairāki jauni televizori izmērā no 75 collām.

    Reklāma

    “2018. gada televizori ir inovatīvākie un attīstītākie, kādi mums līdz šim bijuši. Šie televizori radīti mūsdienīgam patērētājam, kuram svarīgs pārdomāts un gaumīgs interjers,” saka Sergejs Kostjučenko, Samsung sadzīves elektronikas biznesa direktors Baltijā. “Ar nepacietību gaidām, kad klienti varēs izmēģināt mūsu jaunos televizorus, jo to funkcijas un dizaina risinājumi ir tiešām pārsteidzoši.”

    Direct Full Array (DFA) kontrasta tehnoloģija

    Iespaidīga tehnoloģija, kas balstīta precīzā LED kontrolē, sniedz izcilu kontrastu, neatkarīgi no attēla. Tā pieejama tikai Q9F QLED modelim.

    Iekļaušanās interjerā ar Ambient Mode režīmu

    Jaunās QLED televizoru sērijas eleganto izskatu papildina Ambient Mode režīms, padarot televizoru funkcionālu arī tad, kad netiek skatīta televīzija. Šajā režīmā uz ekrāna tiek demonstrēta informācija, piemēram, par laikapstākļiem, tādējādi padarot televizoru par mājas informācijas centru.

    Šis režīms uztver sienas, pie kuras piestiprināts televizors, krāsu vai dekoratīvo rakstu, un pieskaņo tam ekrāna fonu, lai padarītu televizoru šķietami caurspīdīgu – patērētājam vairs nebūs jāskatās uz ierasti garlaicīgo melno ekrānu. Turklāt Ambient Mode uztver, kad telpā ir cilvēks, un savienojas ar tā mobilo telefonu, lai demonstrētu tā saturu uz ekrāna, bet izslēdzas, kad cilvēks pametis telpu.

    Teju neredzams savienojums ar One Invisible Connection

    Jaunais “neredzamā savienojuma” kabelis nodrošina, ka starp televizoru, ārējām iekārtām un elektrības avotu ir nepieciešams tikai viens vads, kas pārraida gan informāciju, gan elektrību, palīdzot izvairīties no neērtā un nepievilcīgā vadu mudžekļa. Šis ir pirmais kabelis televizoru nozarē, kas spēj pārraidīt gan lielu daudzumu AV datu gaismas ātrumā, gan elektrību.

    Teflona kabelis ir karstumizturīgs un mehāniski izturīgs, kā arī tas aprīkots ar drošības sistēmu, kas automātiski atslēdz strāvu, ja kabelis tiek bojāts, tādējādi sniedzot ilgāku darba mūžu televizoram un sirdsmieru patērētājiem.

    Lietotnes ērtākai lietošanas pieredzei

    Uzstādīt televizoru bez liekas piepūles palīdzēs Effortless Login lietotne, kas padara pirmreizējo Wi-Fi savienojuma izveidi un citu lietotņu uzstādīšanu īpaši vieglu un ātru. Jaunajā SmartThings lietotnē savienojot Galaxy viedtālruni ar televizoru, uzstādīšana padarīta vēl vienkāršāka, un kļūst pieejamas tādas funkcijas, kā televīzijas programma, tālvadības pults un video rādīšana uz vairākiem ekrāniem vienlaicīgi.

    Savukārt intuitīvā vienotās vadības sistēma Universal Guide sniedz dažādas satura pārskatīšanas iespējas.

    Informācija par Samsung 2018. gada televizoru līniju

    Samsung 2018. gada televizoru sērijā iekļauti vairāk nekā 11 dažādu izmēru modeļi QLED TV, Premium UHD, UHD un Ultra-Large Screen jeb īpaši lielo ekrānu kategorijā. 2018. gada sērijā pieejami gan plakani, gan izliekti ekrāni.

    • QLED TV: 2018. gada QLED TV klāstā ietilpt šādi modeļi: Q9F (55”, 65”, 75”), Q8F (55”, 65”), Q8C (55”, 65”), Q7F (55”, 65”, 75”) un Q6F (49”, 55”, 65”, 75”, 82”). QLED TV ir uzlabota krāsa un kontrasts, savietojamība ar HDR10+, režīms Ambient Mode, One Remote Control un One Invisible Connection. One Invisible Connection savietojams tikai ar Q7 sērijas un augstākiem modeļiem.
    • Premium UHD: 2018. gada Premium UHD TV līnijā ietilpst modeļi NU8500 un NU8000. Premium UHD TV televizoriem ir tādas funkcijas kā dinamiskā kristālu kontrole, savietojamība ar HDR10+, kabeļu apvienošanas tehnoloģija un One Remote Control.
    • UHD: 2018. Gada UHD TV līnijā ietilpst modeļi NU7100 (75/65/55/49/43/40″) un NU7300 (65/55/49″). Šiem UHD televizoriem ir elegants dizains un tādas funkcijas kā spēja demonstrēt 4K UHD un HDR attēlu, kabeļu apvienošanas tehnoloģija un Smart TV funkcijas.
    • Ultra-Large Screen TV: 2018. gada īpaši lielo ekrānu modeļi ir Q6FN, NU8000, Q7F un Q9F. To ekrānu izmēri ir 75 collas un vairāk. Šie modeļi radīti, lai apmierinātu patērētāju pieprasījumu pēc lielu ekrānu televizoriem iespaidīgākai skatīšanās pieredzei mājās.

    Samsung 2018. gada televizori būs pieejami Latvijas veikalos 2018. gada pavasarī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    12 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    13.03.2018 10:07

    “Šis ir pirmais kabelis televizoru nozarē, kas spēj pārraidīt gan lielu daudzumu AV datu gaismas ātrumā, gan elektrību.”

    liels daudzums AV datu gaismas ātrumā…

    kirilllopyrev
    14.03.2018 01:44
    Reply to  Lapsinieks

    Бpocить кypить нaвceгда всего за день? Лeгкo, нo только этим дедовским методом – http://outsmoke.blogspot.com Излeчит дaжe опытных курильщиков с 30-40 летним стажем. Кypилa 14 лет пo пaчкe-полторы вдeнь, но бросила без физический и моральных усилий за 1 день!gg

    Jānis
    13.03.2018 10:56

    Samsungs ir kaka – nepērciet. Es nopirku 4K Samsungu (1600) un neesmu priecīgs.
    Vienīgais, kas tam TV ir labs, ir matrica – bilde, un uz to es arī iekritu.
    Softs ir gļukains sūds, bluetooth gļukains sūds.

    Tad labāk LG. Tas man bija 10 gadus un nekādu problēmu.

    Kad vērsos garantijā ar problēmām, teica, ka nekā nezinot un pasūtīja 3 mājas tālāk. Es pat viņiem testus aizsūtīju, nevienam neinteresē problēma. Galvenais ir smuka bildīte reklāmas kampaņā un pārdot aparātu. Pārējais viņus neiteresē.
    Vairs es ar šito Samsūdu neiekritīšu.

    x
    13.03.2018 11:22
    Reply to  Jānis

    man pietika, ka diviem samsunga tv gļuko visas 3 pultis (vienam ir arī komanderis ar tačpadu). un zināt ko? lētā pults no aliekspreša jau gadu strādā un izskatās, ka pārdzīvos oriģinālās.

    LAN
    13.03.2018 11:29
    Reply to  Jānis

    Tas jau nav nekāds jaunums. Uzbliezt kaut kādu telvizoru operētājsistēmu, kura ir nelietojama ar dažām programmām ir ierasta prakse. Ja paveicās, tad šie viedie televizori nenokarās:
    http://www.notepad.lv/zinas/19355/visa-eiropa-uzkarusies-samsung-smart-tv/
    Ne jau velti ir visādi android puļķi un Chromecasti lai izbaudītu viedos priekus.

    A Z
    13.03.2018 20:51
    Reply to  LAN

    Nu nez nez.. Pirmais HD tv bija 32″ Samsung bez smārta..strādā pults vēljoprojām.. Nopirkts tika pirms 11gadiem..vēljoprojām strādā.. Pirms 5gadiem paņēmu 6 sērijas Samsungu no pagājušā gada modeļiem, tātad sanāk 6 gadus vecs,no veikala plaukta, paraugu izpārdošana, tātad veikalā vēl nez cik ilgi strādāja ieslēgts.. Viss strādā.. OK smarts pabremzēts.., bet reāli tāpat neviens to neizmanto .. Māte pirms 2 gadiem nopirka ar līdzīgi kā es Samsungu .. Ar 6 sērija.. Problēmu nav.

    Lapsinieks
    13.03.2018 21:55
    Reply to  A Z

    par to jau runa. dzelži ir ok – smārtais softs gļuko. un priekš kam pirkt smārtu, ja to neizmanto?

    A Z
    13.03.2018 22:11
    Reply to  Lapsinieks

    Nav tv bez smārta…nē nu ir.. Bet bilde tādiem drausmīga :D

    A Z
    22.03.2018 21:37
    Reply to  LAN

    Tad rodas jautājums, ko tu gribi no smārta? reāli lietots tika YouTube.. Screen mirroring retu reizi.. Bet tā kā mans tv vecs, yt atbalsts ir pazudis.. Nu labi ir alternatīvas.. Soņka aizstāj to visu..
    Ārējo hdd lasa.. 1 TB pieslēdz klāt un skaties uz nebēdu.. Bilde normāla, bet salīdzināt ar jaunajiem tv kauns.. Nobāl 😁
    Bet nu vienuvārd sakot, smarts- labi ka ir, bet reāli var iztikt.

    x
    13.03.2018 11:23

    Ambient Mode ir ļoti labs veids, kā laist reklāmas pa virsu pamatsaturam

    Krotow
    13.03.2018 16:12

    Sanāk, ka nekā jauna nav zem šīs saules un jaunie TV praktiski noder tikai kā monitori. Jo uztveršana daudziem tāpat notiek ar ārējiem dekoderiem un saņemt reklāmas televizora izvēlnēs arī negribas.

    x
    22.03.2018 22:42

    viens no samsungiem sāk plīst nost, reizēm ir zaļas svītras pāri ekrānam.
    internetos pilns ar to. šī ir tā reize, kad būtu bijis vērts pirkt +3 garantijas gadus papildus standarta 2.

    no more samsung tv for me.

    Reklāma